NOTÍCIA SETMANAL!

Bon dia, esquirolets! Un dimecres més, us portem les notícies!

 

Excursions

L’excursió a Collserola va ser tot un èxit! Ens vam trobar una tribu d’indis, que es van convertir en els nostres amics. I dues sorpreses de quatre potes… us deixem algunes fotos!

IMG_20160123_150447984_TOP

IMG_20160123_150126928

IMG_20160123_122211629

Us deixem l’enllaç a Dropbox per veure totes les fotos!

Fotos de l’excursió!

 

Carnestoltes

El dia 6 de febrer celebrarem Carnestoltes amb una gran rua per Barberà. Per aquest motiu, portem des de dissabte passat treballant en les nostres disfresses. El tema d’aquest any és el Trencanous (“Cascanueces”) i anirem disfressats de la següent manera:

  • Minis, Petits, Mitjans, Grans, Supergrans i Joves: Soldats!
  • Monitors i monitores: Ballarins i ballarines!
  • Pares i Mares: Ratolins!

Aquest dissabte continuarem creant les nostres magnífiques difresses. Si-us-plau, demanem confirmació de qualsevol pare o mare que vulgui participar. Encara hi sou a temps, però necessitem la vostra confirmació per comprar el material. Ens ho passarem de meravella, no us ho podeu perdre!

 

Colònies de 2n Trimestre

Ja són aquí, cada vegada més a prop, venen de l’hiperespai! Són les colònies del segon trimestre, més galàctiques que mai! Marxarem de colònies els dies 20 i 21 de febrer. Les inscripcions es faran a partir d’aquest dissabte 30 de gener, a les 18:30, al local de l’esplai. Aquestes colònies seran molt especials, perquè el diumenge… ELS PARES HI PODREU PARTICIPAR! Us ho perdreu?

 

Us esperem el pròxim dissabte! Ja sabeu, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic: ce.lesquirol@gmail.com