CARNESTOLTES JA ÉS AQUÍ!

Esteu preparats per Carnestoltes?? Nosaltres estem més que a punt per «petar-ho» aquest dissabte! A continuació, tota la informació necessària:

 

Carnestoltes

Aquest dissabte 6 de febrer celebrarem Carnestoltes amb una gran rua per Barberà. Per aquest motiu, portem alguns dissabtes treballant en les nostres disfresses. El tema d’aquest any és el Trencanous (“Cascanueces”) i anirem disfressats de la següent manera:

  • Minis, Petits, Mitjans, Grans, Supergrans i Joves: Soldats!
  • Monitors i monitores: Ballarins i ballarines!
  • Pares i Mares: Ratolins!

Tota la informació necessària:

La convocatòria de les famílies és a les 16:15h a l’Esplai. Allà ens maquillarem i ens disfressarem per estar a punt per la Rua.

Aquest any la Rua comença al Parc de Can Serra a les 18:00h. El recorregut d’aquest serà: Can Serra-Ronda de l’Est-Carrer Verge Montserrat-Marquessos de Barberà-Passeig Doctor Moragues fins l’Ajuntament. A l’arribar a la Plaça de la Vila, tots els participants disposem d’un sopar popular de franc i, aquells pares que no participen a la rua, dispossen d’un entrepà + beguda per 2 euros.

Els nens i nenes hauran de dur una samarreta o jersei de color vermell i a la part de sota pantalons foscos (a poder ser negres).

 

Colònies 2n trimestre

Les colònies del segon trimestre són el cap de setmana del 20 i 21 de febrer. Recordem que els pares esteu convidats a venir diumenge a la casa de colònies, tenim activitats montades per vosaltres i farem un picnic conjunt! La casa de colònies es troba a Llinars del Vallès, ben a prop nostre.

Les inscripcions es faran dissabte vinent, us hi esperem a tots!

 

 

Si teniu algun dubte, consulteu-nos al nostre mail: ce.lesquirol@gmail.com

🙂 😛