JA QUEDA MENYS…! TIC TAC TIC TAC

Hola hola esquirolets i esquiroletes! Esperem que hagueu tingut un estiu entretingut i que torneu amb moltíssimes ganes de començar l’esplai, nosaltres no podem esperar, ja ho tenim tot llest! 🙂 A continuació, us deixem aspectes molt importants que heu de tenir en compte.

CALENDARI

Dissabte 23/09: INSCRIPCIONS CURS 23/24

Dissabte 30/09: Esplai Normal (PRIMER DIA)

Dissabte 07/10: Esplai Normal

Dissabte 14/10: Esplai Normal

 

IMPORTANT:

  • Inscripcions curs 23/24 –> Entrega de documentació dissabte 23 de Setembre de 16.00 – 19.00 de forma presencial als locals de l’esplai (Av. Generalitat 79).
  • Confirmació per mail activitat 1r dia + REUNIÓ INFORMATIVA FAMÍLIES
  • Primer dia! –> Dissabte 30 de Setembre activitat infants i famílies + REUNIÓ INFORMATIVA FAMÍLIES
  • Portar l’indumentària de l’esplai

 

Inscripcions pel curs 2023-2024

Les inscripcions del curs 2023-2024 es realitzaran el 23 de setembre de 16:00h a 19.00h, presencialment als locals (Av. Generalitat 79).

Hem de portar la següent documentació:

Preus

  • Nous infants matriculats: 75 € (inclou el foulard)
  • Infants matriculats el curs 2023-2024: 70€

Recordeu que els germans i germanes tenen un 10% de descompte!

Pels infants nous, informem que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs que us encantarà l’Esplai l’Esquirol 😸 Això sí, hauran de portar també la seva fitxa d’inscripció!

 

Primer dia (30/09)

Pel primer dia d’esplai, farem una activitat especial per a tots els infants i les famílies on els pares i mares també participareu. Per aquest motiu, heu de confirmar assistència per mail, dient el nombre de persones que aniran i el nom d’aquestes.

L’activitat del primer dia es farà sobretot per conèixer als monitors i monitores de cada grup d’infants d’aquest nou curs i així, celebrar que comença un nou curs d’esplai.

Horaris:

16:00h-16:30h Inscripcions i pagaments de qui no va poder fer-ho el passat dissabte 23 de setembre / Mares i pares: Presentació de la comissió / Infants: Rebuda per part dels monitors.

16:30h-18:00h Activitat famílies i infants.

18:00h-18:30h Mares i Pares: reunió informativaInfants: activitat amb el seu grup.

A la sortida podreu aprofitar i conèixer els monitors del grup d’infants al qual pertanyi el vostre fill o filla.

 

Important: l’assistència a aquesta reunió, ja que hi ha diversos canvis a comentar en l’equip de monitors, dinàmiques, comunicació, etc. Per fer-vos més fàcil l’assistència, hem programat la reunió en aquest franja, de manera que l’acabarem al mateix moment que els infants l’activitat. A més, intentarem personalitzar-la als vostres dubtes escrits abans a la bústia.

Algun familiar no vol participar a l’activitat?

Esperem que tothom s’animi, però en aquest cas no oblideu passar-vos a les 18 h a la reunió de famílies i avisar per correu, si us plau.

 

Indumentària 

Recordem que els infants han de portar el foulard de l’esplai i la samarreta si en tenen, en cas contrari, podeu aconseguir-ho el mateix dia si voleu. També farem alguna foto i el poden fer servir durant els jocs!

 

Això és tot famílies, esperem el vostre correu de confirmació i ens veiem ben aviat :).