INSCRIPCIONS DEL VÈRTEX I LOTERIA

Molt bones, famílies! Les colònies de primer trimestre van ser tot un èxit! Pregunteu per les fotos? Les teniu totes a  http://celesquirol.esfotos/

 

LOTERIA

Aquest cap de setmana necessitem rebre tots els talonaris de loteria, tant si estan venuts com si no. Recordeu, si-us-plau, portar-nos la matriu del talonari en cas que estigui tot venut! Diuen que aquest any sí que toca!

 

VÈRTEX

Tal i com vam explicar a la reunió de mares i pares de principi de curs, aquest any el MCECC organitza el VÈRTEX, unes colònies molt especials per celebrar el seu aniversari! Aquest dissabte a les 18:30 realitzarem una reunió informativa, i us podreu apuntar a les colònies el dissabte 2 de desembre i el dissabte 16 de desembre. Ha de ser un dels dos caps de setmana, perquè el MCECC tanca les inscripcions a final de desembre!

Us adjuntem la Carta del VÈRTEX i un Vídeo del VÈRTEX on podreu trobar tota la informació. Qualsevol dubte el resoldrem a la reunió de dissabte o a través de celesquirol@celesquirol.es . Us hi esperem a tots!

 

FESTA DE NADAL

El dia 16 de desembre queda tothom convidat a la Festa de Nadal de l’Esplai l’Esquirol! Pares i mares, nens i nenes, avis i àvies, i fins i tot aquell amic íntim de la família pot venir a gaudir de les activitats que estem preparant! També hi haurà, com cada any, el «quinto» i un pica-pica per tots els assistents!

 

CASAL DE NADAL

Les inscipcions del Casal de Nadal de l’Esplai l’Esquirol ja estan obertes!