INICI DE CURS 2016-2017

Benvolguda família Esquirol!

Un cop més, ja tornem a ser aquí! I aquest any és molt especial, perquè l’Esplai l’Esquirol celebra el seu 30è aniversari! Per això, aquest any estarà ple d’activitats per conmemorar aquesta data tan important per a nosaltres. I ens farà moltíssima il.lusió comptar amb tots vosaltres!

 

El foulard viatger

Heu estat de viatge aquest estiu? Heu portat el foulard de l’Esplai amb vosaltres? Si és així, i teniu alguna fotografia on ensenyeu ben orgullosos els colors de l’Esquirol, no dubteu a enviar-nos-les a foulardviatger@celesquirol.es

 

Inici de curs

Com ja hem dit, aquest curs 2016-2017 el nostre esplai celebra el seu 30è aniversari. Per aquest motiu, organitzarem activitats molt especials. Us informem que la data d’inici de l’esplai serà: 

DISSABTE 1 D’OCTUBRE a les 16:30

L’horari d’esplai serà de 16:30 a 18:30, com és costum. El primer dia d’esplai és el dia en el que els vostres fills descobriran quin serà el seu grup i els seus monitors durant tot el curs. No hi podeu faltar!

 

Inscripcions curs 2016-2017

El dissabte 1 d’octubre també serà el primer dia que podreu inscriure els vostres fills a l’esplai. Les inscripcions es faran al local de l’Esplai. Què haureu de portar?

El preu de les inscripcions és el mateix de cada any: 65€ si repetiu a l’Esplai i 70€ si sou una nova incorporació (inclou el foulard). Us informem també que hi ha beques disponibles per a tot el curs. Us donarem més informació sobre aquest tema més endavant.

 

Reunió de Mares i Pares

Encara no hi ha data fixada, però sereu els primers en assabentar-vos! En aquesta reunió us informarem de totes les novetats del curs 2016-2017, del calendari de l’Esplai i molt més! És molt important que hi assistiu! Tanmateix, us convidem a formar part de la COMISSIÓ DE MARES I PARES de l’Esplai! Es tracta d’un grup de pares i mares que ens ajuden a preparar algunes activitats. L’any passat va tenir molt d’èxit i tenim moltes esperances en els pares i mares de l’Esplai de cara al nou curs!

Esperem no haver-nos deixat res! Com sempre, davant qualsevol dubte ens podeu escriure a ce.lesquirol@gmail.com 

Ens veiem aviat!