CELEBREM EL TRENTÈ ANIVERSARI DE L’ESPLAI!

Hola de nou, pares i mares!

El passat dissabte vam començar l’esplai, els vostres fills van celebrar l’aniversari de l’Esplai amb una festa! Però no s’ha acabat, aquest cap de setmana continuarà! Dissabte, a partir de les 16:30, hi haurà col·locat a l’Ajuntament un photocall on us podreu fer una foto per celebrar l’aniversari de l’Esplai i compartir-ho a les xarxes socials!

ATENCIÓ: pares i mares que porteu pastís → DISSABTE A LES 18:30, A LA PLAÇA DE LA VILA!!

Encara ens queden uns quants pastissos per arribar als 30! Si us animeu a portar-ne un, feu-nos ho saber quant abans millor!

Inscripcions

Si no us vau poder inscriure el passat dissabte, no patiu! Aquest dissabte, a partir de les 18:30, podreu inscriure-us als locals de l’Esplai. Què haureu de portar?

  • Fitxa d’Inscripció

  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor i del nen (si en té)

  • Fotocòpia actualitzada del carnet de vacunes

  • Fotocòpia del CatSalut

El preu de les inscripcions és el mateix de cada any: 65€ si repetiu a l’Esplai i 70€ si sou una nova incorporació (inclou el foulard).

Reunió de Mares i Pares

Encara no hi ha data fixada, però sereu els primers en assabentar-vos! En aquesta reunió us informarem de totes les novetats del curs 2016-2017, del calendari de l’Esplai i molt més! És molt important que hi assistiu! Tanmateix, us convidem a formar part de la COMISSIÓ DE MARES I PARES de l’Esplai! Es tracta d’un grup de pares i mares que ens ajuden a preparar algunes activitats. L’any passat va tenir molt d’èxit i tenim moltes esperances en els pares i mares de l’Esplai de cara al nou curs!

Beques

Aquest curs també tenim beques! Com es demanen? Dissabte 22 d’octubre, a les 18:30, als locals de l’Esplai.

  • Si vau entregar els papers a l’estiu: només ens heu de comunicar que voleu demanar la beca.

  • Si NO vau entregar els papers a l’estiu: haureu de portar la declaració de la renda i el padró.

IMPORTANT: si no ens dieu res, considerarem que no la demaneu!

Castanyada

Queda molt, però poc a poc es va apropant! El dissabte 29 d’octubre celebrarem la Castanyada! Com sempre, ens podreu trobar a la Plaça de la Vila, on vendrem castanyes!

Fins el pròxim dissabte! Per qualsevol dubte, o per demanar més informació, contacteu amb nosaltres: ce.lesquirol@gmail.com