EXCURSIÓ GENERAL, REUNIÓ FAMÍLIES, I MOLT MÉS

Hola famílies, aquí teniu la notícia setmanal, preneu atenció, ja que hi ha novetats per aquest dissabte!

 

CALENDARI

Dissabte 20/01/24: Esplai Normal

Dissabte 27/01/24: Excursió general

Dissabte 03/02/24: Esplai Normal

 

Excursió general

Recordeu que aquest és l’últim dissabte per poder efectuar el pagament dels 5€ de la pròxima excursió. Aquesta es donarà el dia 27 de gener, i anirem tots junts al Laberint d’Horta!!!

Podeu veure la carta aquí: Carta

 

Reunió famílies informativa

Mares, pares o tutors legals! Aquest dissabte esteu convocades als locals de l’esplai a les 16.30 per fer una reunió informativa, a la sala gran dins els locals habituals.

Mentre els infants i joves fan activitats amb el seu grup, us explicarem les novetats, activitats i dates de tot el que queda de curs (Carnestoltes, BLM, Fi de curs…) que us afectaran els següents mesos fins a final de curs.

És important que també vinguin les famílies dels Supergrans i Joves que tornen sols a casa. A més, no haureu de venir especialment només per això, perquè en acabar la reunió aprofitarem per fer les inscripcions i pagament de l’excursió general.

 

Indumentària 

Recordem que els infants han de portar el foulard de l’esplai i la samarreta si en tenen, en cas contrari, podeu aconseguir-ho el mateix dia si voleu. També farem alguna foto i el poden fer servir durant els jocs!

Preus:

Samarreta— 9 euros

Dessuadora — 12 euros

Polar — 8 euros

Foulard — 7 euros

PACK POLAR + SAMARRETA — 16 euros (durant un període de temps)

PACK DESSUADORA + SAMARRETA — 20 euros

 

Fins aquí la notícia d’avui, us esperem dissabte!