Dissabte 20/01/2024

Bones, esquirols i esquiroletes!!! 

Venim a deixar-vos el resum de l’anterior dissabte, va ser molt guai!!

 

Petits

Els petits han ajudat a trobar els ous del Drac que desconfiava dels humans. Després han gaudit fent una manualitat d’un Drac de paper.

Mitjans

Els Mitjans amb el Silas ens hem retrobat amb l’Alfred davant de la cova dels dracs. Tots junts hem entrat i hem arribat fins on estava la Mare Dragona. Aquesta ens ha entregat els ous dels dracs i els mitjans han conegut l’element del seu drac!

Grans

Ha vingut un home gran «El Rupe»  que havia perdut la seva mascota, però no se’n recordava de res sobre ella, no sap ni el nom ni que és ni res, els infants mitjançant proves aconseguien temps en el qual hauran de canviar un clip per altres coses fins a aconseguir la mascota, al final resulta que «El Rupe» és el primer gran de l’esplai i la mascota és la mascota de grans.

Supergrans

Els supergrans hem entrat a la pel·lícula d’El Padrino. Li hem demanat el tiquet de la seva pel·lícula al capo de la màfia, però com a favor ens ha fet fer una llista de proves pel carrer, dividits en dos equips. Al final, hem aconseguit el tiquet i podrem passar al següent film.

Joves

Els joves avui han conegut els límits de la primera part del mapa de la mansió Raven. Ho han aconseguit partir d’un joc de taula. S’ho han passat d’allò més bé!