EI! QUE AQUEST DISSABTE HI HA ESPLAI I ALTRES COSES GUAIS

Hola a tots i totes! Us portem la informació per aquest dissabte 19:

Calendari

Dissabte 19: Aquest dissabte toca esplai normal, per tant, enrecordeu-vos de portar el foulard i la roba de l’esplai!! I és molt important quedar-se a la reunió informativa que tindrà lloc a les 18:30 a la sala del projector, just en entrar a mà esquerra.

A més, si no sou ja part de l’esplai, els infants tenen tres dissabtes de prova per veure si volen ser-ne part.

Dissabte 26: Hi ha esplai normal de 16:30 a 18:30. Com a motiu de la castanyada, aquest dia ens podreu trobar des de les 18:30 a la plaça de l’Ajuntament venent castanyes calentetes!

Reunió informativa 

A més d’haver-hi esplai normal, us volem recordar que  farem una reunió informativa. Aquesta reunió serà per explicar-vos com serà el curs en general, tot i que va enfocada sobretot al primer trimestre (des de l’octubre fins el desembre), i es realitzarà a la sala del projector, just en entrar a mà esquerra, i serà a les 18:30.

 

Inscripcions

També us volíem comunicar que si encara no esteu inscrits o inscrites, encara podeu fer-ho el dissabte 19! Les incripcions es faran una vegada finalitzada la reunió, de manera que és bastant convenient quedar-s’hi 😉

Heu de portar la següent documentació:

  • Fitxa Inscripció Curs 2019-2020
  • Foto de carnet de l’infant
  • Fotocòpia del carnet CATSALUT
  • Fotocòpia de la cartilla de vacunes
  • Fotocòpia del DNI de l’infant (si en té)
  • Fotocòpia del DNI dels pares
  • Import de la inscripció

Preu de les inscripcions:

  • Nous infants matriculats: 70€ (inclou el foulard)
  • Infants matriculats al curs 2018-2019: 65€

 

Actualitzacions del web 

Ara ja podeu trobar al web quins monitors s’enarreguen de cada grup. Ho podreu clicant adalt a la dreta a «L’ESPLAI» i després a «MONITORS I GRUPS» o clicant el següent enllaç: monitors i grups

 

FOULARD VIATGER

Heu viatjat aquest estiu i us heu emportat amb vosaltres el foulard de l’Esplai? Si és així, i teniu alguna fotografia, feu-nos-la arribar (celesquirol@celesquirol.es) i la penjarem a la nostra web. L’Esquirol ja ha visitat molts països! Podeu veure-ho a:

http://celesquirol.esfotos/el-foulard-viatger/

 

Esperem que tingueu tantes ganes com nosaltres de tornar a venir a l’esplai dissabte!