EI, EI EII! JA TENIU EL RESUM DE DISSABTE :)

Bon dia, esquirolets i esquiroletes!

Esperem que hageu passat un bon cap de setmana jeje, dissabte ens ho vam passar d’allò més bé amb totes vosaltres, per aquest motiu, us voliem compartir les millors fotos de cada grup.

 

Petits

Els petits van viatjar al passat ideant un pla per saber exactament com aconseguir uns fòssils de dinosaures per el museu que estan reconstruint i aprenent sobre els dinosaures.

 

 

Mitjans

Els mitjans vam conéixer a la amiga de la Sidney. Ens va ensenyar mitjançant uns jocs, les habilitats d’un bon detectiu. Gràcies a tot això, ara ja sabem on es troba en Wally !

Esteu preparats i preparades per el proper dissabte??

 

Grans

Els grans van celebrar l’aniversari de Bruno van rebre una nota del seu pare on hi havia informació sobre la seva mare. La tieta és una gema com la mare.  Bruno tenia un bulletí per descambiar una hamburguesa. Vam ajudar a la cuinera de la hamburguesería (Carla) a buscar els ingredients. Finalment vam celebrar l’aniversari de Bruno amb una petita merendola. (Un día fantàstic)!!!!

 

 

Supergrans

Els Supergrans, un cop sortits del bunquer, van arribar a la següent X marcada del mapa i van conèixer a la primera civilització. Un cop dins de la civilització, passaven a formar part d’un joc a la vida real, que només aconseguint 2 vides podien ser lliures i sortir mentre que la gent rica apostava i observava als participants. Finalment, van aconseguir trencar amb el sistema del joc compartint els punts aconseguits i alliberant-se tots.

 

 

Joves

Els Joves varem entrar a la primera casella de Jumanji: la jungla!!! Allí vàrem conèixer a en George de la Jungla i vam saber que una empresa es dedicava a talar arbres i construir infraestructures, destruint i contaminant l’ecosistema. Els Joves van reflexionar sobre la implicació d’aquesta activitat, així com pensar en alternatives per a obtenir recursos. Finalment, vam ajudar al George de la Jungla a destruir la presa construïda per l’empresa, fer-los fora de la Jungla i trobar el dau per a poder tirar i avançar en el tauler de Jumanji

 

 

Fins dissabte vinent!