DISSABTE 24/02

Hola hola! Ja teniu el resum de dissabte, mireu que bé s’ho van passar!

 

PETITS

Els petits s’han submergit en una història/musical de la mateixa història que ha explicat la trobadora. Han pintat les seves pròpies caixes caixes!

MITJANS

Els i les Genets han ajudat a un despistat ferrer amb els seus conflictes i a trobar tot el que necessitaven per a després crear una espasa, una màscara i un collar amb pedres volcàniques!

GRANS

Els grans han resolt el MISTERI DEL ROBATORI DE L’ESQUIROL D’OR. Fent una investigació per pistes i hores en les quals cadascun era un personatge de la història fins a trobar al culpable, ja que estava entre nosaltres :0

 

SUPERGRANS 

Els súpers han entrat a la pel·lícula de Barbie, però han hagut de tornar al món real de nou per trobar a la persona que estava jugant amb la nina de la Barbie. Un cop solucionat el problema, van tornar a Barbie land i van trobar a en Ken, qui havia canviat totes les normes de la ciutat. Van aconseguir un acord entre Barbies i Kens i així, va ser com els súpers van aconseguir el tiquet.

JOVES

Els joves han fet un testeig de que vol dir «ser moni». Han fet activitats i han debatut sobre diversos aspectes del monitoratge.

 

Ens veiem dissabte! <3