Dissabte 19/02/2022

Eei famílies, ja teniu el resum del que vam fer dissabte!! Va ser un día ple d’aventures molt divertides…. 😎

 

Petits
Els petits han viatjat a Austràlia per conèixer allà els cangurs, els balls i els esports regionals. També han fet una sessió de ioga i relaxació!

Mitjans
El grup de mitjans han parlat amb el Francisco, el superjutge de l’Art de tot l’univers. Mitjans han dibuixat i han fet una obra de teatre. S’han guanyat la medalla de l’art!!!


Grans
Els grans ens hem trobat a Sherlock Holmes y Watson intentant esbrinar el camí ocult fins a Hogwarts. Amb el mapa del Merodeador i acomplint reptes s’ha revelat el camí complet, ja estem preparats!


Supergrans
Els supers van completar unes missions a canvi d’una Clau de la casa de los Méndez. Va ser difícil però ho vam aconseguir!


Joves
El divendres nit els Joves ens vam infiltrar a la gala de premis del concurs de Cutremetratges. Allí vam conèixer personalitats vinculades a Shingashon i van obtenir proves de la seva corrupció. Tanmateix, van guanyar el concurs i cada un dels Joves va rebre un oscar.
L’endemà, havent-nos quedat a dormir a l’esplai, vam assabentar-nos de l’assassinat de la Zowie. El seu fantasma se’ns ha aparegut, però no recordava qui l’havia matada. Finalment, hem descobert que el nostre company El Sapo és un infiltrar del govern que ens ha pres totes les procés, anteriorment obtingudes. Els Joves d’Incursió nocturna hi han debatit sobre quina solució prendre contra El Sapo. El pròxim dissabte portarem a la pràctica el nostre pla.