DISSABTE 18/02/2023

Hola a tots i a totes, aquest dissabte ha sigut una passada! Tots els grups hem realitzat una activitat diferent i especial, feu-li una ullada 😉

 

PETITS, MITJANS I GRANS

Els tres grups s’han ajuntat per realitzar una activitat conjunta molt especial. Vam fer un concurs de monitors contra infants, on hi havia diferents proves molt divertides, va ser molt guai!

 

 

 

SUPERGRANS

Divendres a la nit el grup de Supergrans es va quedar a dormir a l’esplai i s’ho van passar d’allò més bé! Van arribar a la nit i van sopar tots junts, un cop van acabar van començar amb la seva nova aventura, es van trobar amb un tro on regnava la immediatesa, a base de jocs i competicions es van adonar que no podem perdre la nostra essència i forma de ser a canvi d’altres coses o capritxos que tenim. Gràcies a les seves reflexions, van poder trencar amb el tro i recuperar la seva identitat. Un cop acabat, van fer una càpsula del temps per poder guardar records i escriure una carta al seu jo del futur i poder obrir-la d’aquí a uns anys, a més, van crear la seva samarreta personalitzada!

JOVES

Els joves hem fet una excursió al Puig de la Creu, una ermita que hi ha vora Castellar del Vallés i ens ho hem passat súper bé!

 

 

Ens veiem dissabte a la Festa de Carnestoltes!