Dissabte 14/10/23

Bon dia, esquirols i esquiroletes!!! 

El dissabte passat va ser un dissabte amb moltes aventures, aquí us deixo els resums:

Petits i Mitjans

Mitjans, juntament amb els Petits, van començar el dia amb unes coordenades misterioses. Per a trobar el camí van haver d’anar a la seu de Google, on van descobrir que la Mare Dragona no volia que arribessin al seu destí. Una vegada que ja sabien a on havien d’anar, es van trobar amb un follet, el qual els va guiar per un pont embruixat i va fer que es perdessin per un laberint. Què trapella!! El follet resultà ser el guàrdia de l’Acadèmia de Jinetes, on havien d’arribar. Allà es troben amb el Silas i completen la seva fitxa d’inscripció de l’Acadèmia. Què els hi espera als i a les nostres mitjanes?

Grans

Va arribat otto , de la misio a mexic encara que  es encara recabant informacio hem descovert que el mon s acaba EL APOCALIPSIS esta relacionat amb el menja pero no tenim res mes , hens hem preparar per el mon apocaliptic exterior. 

Supergrans

Els súpers vam entrar a la pel·lícula de jumanji! Allà, uns germans van descobrir el joc de jumanji i ells i els súpers es van afegir a una partida ja començada, on, de sobte, va aparèixer una noia que feia 10 anys que estava desapareguda! Els súpers estaven ajudant aquesta noia a acabar la partida, però no van arribar; el dissabte vinent aconseguiran sortir de Jumanji?

Joves

Samantha ha desaparegut, no sabem on es troba! 

Els joves han entrat a la sala de vigilància de la mansió i han descobert que el 14 d’octubre, la majordoma Samantha mai està. Després de buscar-la pels voltants de la mansió amb petits reptes, han descobert que motiu és per culpa d’un petit trauma que té. Encara no sabem quin és!