Dissabte 14

Ja està aquí el resum del primer dissabte del 3 trimestre amb grans aventures!!

 

Petits

Els petits aquest passat dissabte van viatjar fins a la Xina. Allà van conèixer la història del drac de la Pau, gràcies a l’explicació de dues famílies xineses. Finalment, van crear un de propi!

Mitjans

Mitjans es van assabentar de que el Maestro de Gava y Pro estava sortint amb la mare del Maxi Villano. Gava i Pro necesiten el nom y el número de la mare. Maestro no ho recorda per variar… Gava, Pro i els mitjans li ajuden a recordar-ho mitjançant proves de agilitat mental. Finalment aconsegueixen fer recordar el nom i número de la seva parella (Ui quin cap qué te «ja està gran pobre»).

Número: 6641 3780 6238 1314.

Nom: Eustakia (Amb K perquè és d’un altre planeta).

Grans

Els grans vam convèncer a l’extraterrestre causant de les desaparicions dels professors en Hogwarts perquè marxés i no molesti més als mags!

Supergrans

Els supergrans van conéixer a un veí de los Méndez. També vam seguir investigan  la desaparició del germà gran. El proper dissabte seguirem amb la seva búsqueda.

Joves

Els Joves varem fer un circuit en que només podíem moure’ns amb una cadira per activar-nos i reprendre la dinàmica d’Esplai després de tants dies. Tanmateix, vam aprendre com es realitza una fitxa d’activitat d’esplai i vam començar a preparar la que els Joves dinamitzaran a les Colònies d’estiu d’enguany. ️