Dissabte 13/11/2021

Eeeei famílies, ja està aquí el resum setmanal!! 🙂

Petits

Els petits van viatjar fins a Rússia. En el tren, es van trobar amb una família, la qual els hi va explicar que anaven a veure al seu amic, l’Oso Amoroso, per celebrar el Dia Internacional de l’Amic Os.
Gràcies a les pistes que els hi va deixar aquest, van poder trobar-lo i parlar amb ell.

Mitjans

El mitjans van lluitar contra un guardià, el guardià li va dir on estava PRO. Pro dona les gemmes als mitjans i completen el portal. Hi havia un General del exèrcit del Maxi Villano que ens barraven el pas, els mitjans consegueixen atrapar al General i surten de la nau. Fi.

 

 

Grans 

Els grans ens hem trobat en mig de la gran guerra dels mags. Cada infant ha escollit un bàndol perquè guanyi la millor opció.

 

Súper Grans

Les supergrans van anar al riu per conéixer al pare i a la mare de la familia de los Méndez. Van veure que tenien com objectiu conseguir la clau que obriria la porta de la habitació del seu fill petit.
A més van treballar l’estructura social dins la familia amb un joc. Finalment, van utilizar el paracaigudes multicolor.
No van poder aconseguir la clau. Ho podrán resoldre en el Escape room del proper dissabte? Molta sort supers.

 

 

Joves

Els Joves ens hem infiltrat en una associació d’apostes il•legals que tenia tractes amb Shigashon i el seu govern. Per això, hem rastrejat la seva ubicació desxifrant les pistes d’un restaurant italià i d’un bar amb un cambrer frustrat. Finalment hem aconseguit informació sobre la corrupció de Shingashon guanyant unes apostes contra una fotògrafa.

 

 

 

Fins a la propera esquirolets i esquiroletes!