Dissabte 12/11/2022

Bon dia, esquirols!!!

El dissabte passat va ser una passada, amb els amics i amigues que van venir a provar, ho vam passar d’allò més bé. Ara, us explicarem el que vam fer…

 

Petits

Els petits han anat a Egipte on han hagut de fer un llarg camí per arribar-hi. Un cop allà s’han trobat amb Cleopatra, qui necesita ajuda per aconseguir la joia que està en mans dels lladres.

 

Mitjans

Els mitjans es van trobar amb tres espies, els quals els hi van proposar fer un scape room amb missions i proves per poder sortir de l’Esplai. Finalment, van aconseguir sortir d’ell

Grans

Els grans ja van aconseguir la nau, també vam aconseguir les coordenades del planeta on volien anar, però va passar una cosa inesperada, el motor va fallar i vam haver de parar al planeta més a prop d’on estàvem, allà van coneixent a un mecànic i mentre ell arreglava la nau nosaltres ho vam passar molt bé en aquella planeta i ja van tornar a casa per a què un altre dia més preparats anar al planeta de destí.

Supergrans

Els supers vam arribar a la societat del famoseig, on per poder viure allá t’havies de convertir en un famós. Per aquest motiu, van haver de crear un videoclip per aconseguir seguidors. Finalment vam trencar amb la idea d’aconseguir likes fent un vídeo super guai que no tenia cap visita. Vam aconseguir marxar i fer-lis veure que les xarxes socials s’utilizten per pujar allò que a tú t’agrada sense importar els likes, i no pujar el que la resta vol veure.

 

Joves

Els Joves van anar a la casella de l’Olimp. Allà es van trobar que els dèus grecs estaven en guerra entre ells. L’Ares, el dèu de la guerra, era l’únic que volia la pau, ja que estava preocupat per com afectaria el conflicte i les tensions familiars als seus fills. Els Joves van convèncer a Hera i Zeus, que estaven a favor de la guerra per una banda. També van convèncer a Hades, també a favor pr un altre bàndol. Finalment van convèncer a Afrodita que es mostrava neutral. Al final van aconseguir acabar amb el conflicte.

 

 

Fins dissabte vinent 🙂