Dissabte 08/10/2022

Bon dia, esquirols!!!
Moltíssimes gràcies a tots i totes aquelles qui vau venir dissabte. Va ser molt emocionant compartir amb vosaltres el darrer dissabte d’esplai!
Aquí teniu un petit resum d’allò que va fer cada grup…

 

Petits

Els petits vam conèixer a Wilson i l’incident amb el qual va desaparèixer tota la col·lecció del seu museu d’art, ciència, història, etc., l’ajudarem a reconstruir el seu museu avui per exemple hem fet arenes movedisses un experiment científic.

Mitjans

Els i les mitjanes s’han endinsat en la història de dos detectius privats que busquen a Wally.
Han fet un seguit de proves per veure si tenien els valors adequats per conéixer a aquests detectius. Ho han fet molt bé!
La setmana vinent serán capaces de fer-ho tan bé?

Grans

Bruno va perdre el seu penjoll a la muntanya quan estava en una excursió, cosa que no havia d’haver fer, ja que el seu pare sempre li ha dit que no li ho doni a ningú, ni li faci cap mal al penjoll. Els Grans van ajudar al Bruno a aconseguir el penjoll que li va deixar a la seva amiga quan s’havia anat a jugar amb els seus companys.

Supergrans

Els supers van despertar a un búnquer ple de misteris i van haver de resoldre com sortir a partir de les pistes i vídeos que trobaven.
En sortir, van conèixer tres personatges: Pim, Pam i Pum, que van preparar activitats de puzzles, d’inventar històries i amb càniques i que, a més, els guiaran a explorar el nou món on han despertat.

Joves

Els Joves vam entrar al joc del Jumanji! Allà hem conegut a la Merche, una dona gran que va entrar al joc fa 60 anys quan ella en tenia 14. Ara, conjuntament amb la Merche, els Joves hauran d’aconseguir arribar al final del joc sense morir en l’intent. Avui hem aconseguit superar la casella d’inici. El joc ha començat!