DISSABTE 07/10/23

Hola famílies! Aquí us deixem un petit resum del que va fer cada grup dissabte a l’esplai. Tant infants com monitors ens ho vam passar superbé, encara que hi ha molts de vosaltres que us vam trobar a faltar.

 

PETITS

Petits després de passar-li una mà de pintura al vaixell i buscar la manera de ser uns bons víkings, han decidit anar a buscar un mapa i han escollit la seva próxima parada; una isla remota amb dracs, fades i moltes coses més. Que els depararà el futur?????!

 

MITJANS

Mitjans ha descobert que l’Esquirol està conectat amb una antiga història sobre els dracs dels elements i els jinetes que els hi acompanyen, podrien ser ells/es els escollits?

GRANS

Grans s’ha endinssat en una apocalipsi, li han comentat al comandant Roedor i Alberto Castillo el justiciero, però tots dos comandants de la base no hi eren (Narina i Guillermo). Han realitzat activitats per tal d’endevinar el seu amagatall, i han descobert que estaven en Mèxic!

 

SUPERGRANS

Super grans avui hem aparegut dins d’un projector d’un cinema antic conegut a una noia que porta molt temps ficada aquí i que després va venir la seva amiga pirata amb una pista d’un tresor i vam anar a buscar-la fins que trobem i conciguieron un tiquet per a poder entrar en la primera peli.

JOVES

Avui el grup de joves ha entrat dins la mansió RAVEN i s’ha hagut de guanyar la confiança dels majordoms per poder tenir les claus de les seves habitacions. Quin secret hi ha darrere de tot això?

 

 

I fins aquí el resum, ens veiem dissabte! 😎