Dissabte 06/11/2021

Hola, famílies ja està aquí el resum setmanal!!!

Petits

Petits avui han viatjat a l’antiga Grècia per conèixer les estatuetes, han competit en unes olimpíades i finalment, han après i participat en diferents mites.

Mitjans

Una part dels mitjans s’han fet passar per dolents i han fet equip amb «Maxi villano«, després de fer activitats per equips. Al final del dia els mitjans li treuen la Gemma a «Maxi Villano«.

Grans 

El grup de grans vam visitar a una tribu i als pingüins del pol nord. Aquests ens van ensenyar la seva cultura i nosaltres vam intentar reclutar-los per la gran guerra dels Mags que cada vegada s’apropa més.

Súper Grans

El grup de supergrans es va quedar a dormir el divendres a la casa de los Méndez (l’esplai) amb l’objectiu de conèixer una mica millor a aquesta família tan problemàtica. Van Fer un talent show y seguidament van Fer una activitat de NIT per Barberà.
Van descobrir moltes coses d’aquests membres, però que els hi espera el dissabte vinent?

Joves

Els Joves hem estat debatint sobre diferents aspectes de la societat i el sistema. Tanmateix, hem acabat l’entrenament i ja hem entrat a Incursions nocturna! Alhora, hem detectat un infiltrat a la base secreta i hem descobert que era una veterana del moviment rebel: Jinete Sincabeza.

 

Ens veiem el dissabte vinent, amb més aventures!!