DIA DE L’AMIC

Estimades famílies, aquest dissabte és el dia de l’amic,  és a dir, tots els infants estan convidats a portar els seus millors amics i amigues a l’Esplai, seran molt ben rebuts!!

Comencem amb les notícies!

 

Colònies de Primer Trimestre

Ja s’apropen les colònies del primer trimestre. Seran el 26 i 27 de novembre, i marxarem a la casa de colònies La Conreria! Aquestes colònies seran molt especials, ja que, per primera vegada LES COLÒNIES SÓN OBERTES A TOT EL PÚBLIC!

Què encara no us heu inscrit? Correu, últimes places!!  Si qualsevol persona té dubtes sobre les colònies els resoldrem si els envieu al correu de l’Esplai:  ce.lesquirol@gmail.com.

DUDI

Dissabte 19 tenim una activitat diferent programada, celebrarem el Dia Universal dels Drets dels Infants. Aprofitant amb el nostre trentè aniversari, el celebrarem «a lo grande». Muntarem activitats gegants i infables a la Plaça de l’Ajuntament per a tothom… Serà una gran festa!!!

 

LOTERIA

Recordem que la matriu del talonari entregat amb la inscripció ens l’haureu de lliurar el dissabte 3 de desembre.

 

Beques – Casal de Nadal

Encara hi sou a temps de demanar beca exclusivament pel Casal de Nadal, només aquest dissabte. Tenim un nou correu d’ús exclusiu per al casal, us preguem que per temes de casal feu servir la nova adreça: casal@celesquirol.es

 

Comissió de mares i pares

Ja tenim disfressa per a la Cavalcada de Reis d’enguany, la guanyadora ha estat… LLUMS DE NADAL! Els membres de la Comissió de Mares i Pares esteu convocats de 16:30h a 18:30h per començar els preparatius… quines ganes!

 

Disfresses

Per casualitat teniu alguna disfressa per casa que no feu servir? Si és així, i esteu pensant a llençar-la, a nosaltres ens vindrien molt bé.

 

Inscripcions

Si no us vau poder inscriure el passat dissabte, no patiu! Aquest dissabte, a partir de les 18:30, podreu inscriure-us als locals de l’Esplai. Què haureu de portar?

  • Fitxa d’Inscripció

  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor i del nen (si en té)

  • Fotocòpia actualitzada del carnet de vacunes

  • Fotocòpia del CatSalut

El preu de les inscripcions és el mateix de cada any: 65€ si repetiu a l’Esplai i 70€ si sou una nova incorporació (inclou el foulard).

Ens veiem aquest dissabte! Qualsevol dubte o qüestió, escriviu-nos a ce.lesquirol@gmail.com