Casal d’Estiu 2017

Benvolguts pares i mares!
Us escrivim per tal de donar-vos tota la informació corresponent al Casal d’estiu d’enguany! El casal d’estiu de l’esplai l’Esquirol! Pasem a especificar-vos la informació per seccions.
CALENDARI
Aquest any el casal consta, com sempre de dos blocs: Bloc de Juny Juliol i el bloc de setembre, sempre de Dilluns a Divendres. Les dates son les següents:
El bloc de Juny Juliol:
 • S1: 2 dies: 22 i 23 de Juny
 • S2: 26 al 30 de Juny
 • S3: 3 al 7 de Juliol
 • S4: 10 al 14 de Juliol (Colònies d’Estiu)
 • S5: 17 al 21 de Juliol
 • S6: 24 al 28 de Juliol
El bloc de Setembre:
 • S7: 28 d’Agost al 1 de Setembre
 • S8: 4 al 8 de Setembre
i més graficament:

  
 
HORARIS
L’horari bàsic és de 9 a 13:30 de la tarda, fins a les 15 els Divendres. Com a opció tenim els horaris de 8 a 9 d’acollida amb un petit suplement tooooota la setmana. S’inclou el torn de menjador de 13:30 a 15. Finalment també comptarem amb l’horari de tarda, que s’allarga fins a les 16:30
 
SERVEI MENJADOR
Aquest estiu tindrem també servei menjador amb catering! L’horari serà de 13:30 fins a les 15 de la tarda. Comptarem de Dilluns a Dijous amb servei de catering que de ben segur ens portaran dinars moolts bons i molts sans! De fet… ja l’han pogut provar els infants mateixos i en donen fé! Sobretot dels canelons! Tot i que… nens i nenes… algún dia caurà verdura… I tot i que no ens agradi ens l’haurem de menjar tota…
ACTIVITATS
El calendari bàsic que contemplem inclou els Dimarts i Dijous com a dies per anar a la piscina. A més els divendres anirem d’excursió, excursions on hi haurà moltes novetats i sorpreses.
Pels dies que no son especials o mentres esperem per anar a la piscina tenim preparada una gran batería d’activitats, gimcanes, tallers, histories i milers d’alternatives per fer, com cada any, que els nens gaudeixin d’un estiu ben diferent.
COLÒNIES
Aquest any també inclourem unes colònies de 3 dies* (diumenge 9, dilluns 10 i dimarts 11) que serán a la casa de colònies Artur Martorell, a Calafell, una de les més maques. Aquesta és la setmana 4, que de manera opcional tindrà 3 dies de colònies i 3 dies de casal. Sigui com sigui, 3 dies amb moltes activitats, jocs de nit, piscina, convivència, molts amics, natura i un llarg etcétera.
*3 dies opcionals, si son més gran poden venir els 7 dies de colònies del centre!
PREUS
El preu de la setmana sencera son 45€ amb horari de 9 a 13:30 i si us inscriviu abans del 15 de Maig, en dates posteriors el preu del matí serà de 50€. Si veniu a l’acollida el preu serà 10€ per sobre, fent que sigui 55€. El preu de la franja horaria de 13:30 a 15:00 és de 25€, on ja s’inclou, en aquest preu, el dinar de dilluns a dijous. L’inteval entre 15 i 16:30 té un cost de 15€.
S’ha de tenir en compte que la Setmana 1, només té 2 dies, per tant el preu és de només 20€.
El preu de la setmana 4, en cas de venir de colònies, és de 90€ + l’import que correspon a venir 3 dies en funció de l’horari (per exemple, el cost de venir 3 dies de colònies i 3 dies de casal al matí seria de 90+30€). Aquest preu inclou els 5 dies, 3 de casal i 3 de colònies en Règim de pensió completa.

 

Tots els preus tenen un 10% de descompte per germans! Si són 3 o més germans posseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu del casal: casal@celesquirol.es
A més a més:
 • Si teniu el carnet de la piscina, teniu un descompte de 5€ per setmana ja que sou socis, pagueu la quota i nosaltres no l’haurem de pagar. Si no la paguem nosaltres… No us la farem pagar! En tot cas és obligatori portar el carnet, d’altra manera… si tindrà el cost.
BEQUES
Aquest any, com en els darrers es podrán demanar beques tant per el casal d’estiu com per les colònies. Aquestes beques permeten rebre una ajuda en cas de ser otorgades. Per poder demanar-les ens heu de facilitar la documentació que s’especifica a continuació:
 • Declaració de la renda 2017 corresponent a l’exercici 2016.
 • Padró municipal on s’indiquin les persones que conviuen a la mateixa unitat familiar.
La data límit per presentar les beques és el 20 de Maig, sobretot no espereu a l’últim moment!
INSCRIPCIONS
Les inscripcions ja son obertes! Les podeu realitzar mitjançant el formulari a continuació:
La documentació a entregar en cas que no sigueu participants de l’esplai o de casals de nadal i/o setmana santa és:
 • Foto
 • Fotocòpia de la tarjeta sanitaria
 • Fotocòpia del Carnet de Vacunes
 • Fotocòpia del DNI del pare o mare
 • Fotocòpia del DNI del nen/a si en té
 • Fitxa d’inscripció (enllaç)
Particularitats de les inscripcions:
 • Les places són limitades.
 • La inscripció es considerarà formalitzada un cop omplert el formulari d’inscripció i havent fet el pagament d’un 20% de l’import. Penseu que si feu el formulari abans del 15 de Maig, però el pagament el feu després del 15 de Maig, no haurà estat formarlitzada la inscripció en temps i el preu de l’horari de matí serà de 50€ en comptes de 45€.
 • En altra cas la plaça no quedarà reservada.
 • En cas de d’anul·lar la inscripció no es retornarà l’import de la reserva!
Finalment, les inscripcions que es facin efectives abans del 15 de Maig tindran un regalet mooolt especial!
Això és tota la informació per ara. Si teniu algún dubte, qualsevol observació o, en definitiva, qualsevol cosa a dir, no dubteu en escriure’ns!
Moltes gràcies per la vostra atenció 🙂
El marcat en vermell correspón al corregit sobre una errata en el redactat de la noticia original.