Ara una petita pausa, per tornar amb molta més força! Ja està aquí la recta final del 30è aniversari de l’esplai!

Ha estat un sant Jordi genial, moltes flors i llibres, bona companyia i un temps espectacular! Gràcies a tots per col·laborar i també gràcies de part del banc d’aliments de la parròquia. Ja tenim ganes del pròxim sant Jordi, per sort tenim encara un munt d’activitats genials per davant!

Important!

A causa del pont de maig aquest dissabte no hi ha esplai, això si els monitors estarem a tope preparant colònies d’estiu. I el dissabte següent dia 6 de maig tampoc hi haurà esplai, ja que els monitors marxem a la trobada general de monitors del mcecc per aprendre més i millorar com a educadors en el lleure! 

Ens veiem el dissabte dia 13 de maig, us trobarem a faltar!

Beques d’estiu

Per demanar les beques del casal i les colònies d’estiu haureu de portar la documentació següent per tal de fer la renovació de papers!

  • Renta actual
  • Padró

El dissabte 13 de maig estarem a l’esplai per rebre-la.

 

Colònies d’Estiu

Les colònies ja estan en marxa! Els monitors ja estem planificant i preparant aquestes colònies que volem siguin espectaculars! Marxarem els dies 9 – 10 – 11 – 12 – 13 – 14 – 15 de juliol de 2017, i el nostre destí serà la fantàstica casa de colònies Artur Martorell! Els preus de les colònies seran:

230 € les colònies de 7 dies.
95 € les colònies de 3 dies.
I sense vosaltres no fem res, apunteu-vos! Aquestes colònies són obertes a tothom, apunteu als vostres germans, amics, cosins com més siguem més riurem! Quan tornem podreu seguir fent els pagaments! Els que van per al segon pagament i vinguin 7 dies pagaran 100 € i els que vinguin 3 dies, 45 € (en cas dels 3 dies, el pagament ja estarà complet). Si encara no ús heu inscrit i no heu fet el primer pagament, afanyeu-vos! A la web podreu trobar tota la informació referent a les colònies d’estiu: http://celesquirol.escolonies/Preparats per l’abordatge pirates!?

Barberà – La Mola

El 20 de maig tornem amb la Caminada solidària Barberà la mola, apta per tota la família! Un dissabte d’activitat física i contacte amb la natura amb la millor companyia, a més amb la inscripció col·laboreu amb el banc d’aliments de la parròquia de Barberà per ajudar a aquelles persones que més ho necessiten les inscripcions ja estan en marxa, i terminen el dia 17 de maig!

  • Enllaç per a la inscripció: https://runedia.mundodeportivo.com/cursa/20174239/travessa-solidaria-barbera-del-valles-la-mola/2017/
  • Més informació a http://celesquirol.esactivitats/barbera-lamola/

Disfresses 

Teniu cap disfressa que no feu servir? Porteu-la l’esplai on li donarem una segona vida!

Gala de Fi de Curs

Guardeu-vos la data del 3 de juny, perquè realitzarem una activitat molt especial per acomiadar el curs 2016 – 2017!