Aquest dissabte es la Festa de fi de curs !!

CALENDARI

Dissabte 01/06/24: Festa Fi de Curs

Dissabte 08/06/24:  No hi ha Esplai (3r pagament colònies)

Dimarts 25/06/24: comença setmana 1 de casal

Dilluns 22-28/07/24: Colònies d’estiu 

 

 *Recordatori 

  • Beques tancades 
  • Estan obertes  les inscripcions de colònies d’estiu i casal d’estiu.

 

Colònies d’estiu

Ja estan obertes les  inscripcions online de colònies d’estiu i estaran obertes per a tot el món, és a dir, que podeu dir als vostres  amics i familiars que poden venir a gaudir de les colònies d’estiu. Si esteu interessats a inscriure’s, haureu d’enviar un mail a celesquirol@celesquirol.es

El pròxim dissabte 8 de juny és el tercer pagament presencial, a les 18:00 h fins a les 20:00 h  als locals de l’esplai.

 

Festa fi de curs

Per fi ha arribat la festa de fi de curs! En aquesta festa celebrem tot l’any, i serà l’últim dia del curs en què ens veurem tots plegats. Aquesta tindrà lloc el dia 1 de juny en la Torre de Can Gorgs per poder assistir haureu de confirmar assistència com si veniu com si no veniu, per a més informació mireu-vos la carta informativa: carta fi de curs.

 

Casal d’estiu

Com ja alguns sabeu a l’estiu obrim el  casal de l’Esquirol  on farem moltes activitats. El casal està format per 4 setmanes en què cada setmana serà unes de les aventures d’Astèrix i Obèlix. Cada divendres es farà una excursió. Ja estan obertes les inscripcions!

Atenció!, confirmem que s’ha obert un nou grup, pels nascuts entre 2007-2009, és a dir, el que correspon als Joves de l’esplai. Només les setmanes 2, 3 i 4 de casal.

Informació important: demà 31 de maig serà l’últim dia per pagar les setmanes de casal a un preu reduït, passaran de 55 € x setmana a 60 € x setmana.

Per a més informació: carta informativa de casal

 

Beques

Les beques d’estiu ja estan tancades, us enviarem un correu amb la resolució tant abans com ens ho diguin.