Dissabte 18/05/2024

Bon dia, esquirols i esquiroletes!!! 

Venim a deixar-vos el últim resum de dissabtes d’esplai d’aquest any, va ser molt súper!!

Petits

Un monstre ha raptat tot el poble i l’ha enviat al centre de la galàxia. Petits juntament amb Mario han recuperat 3 estrelles importants per anar al centre de la Galàxia i han vençut el monstre, alhora tot va tornar a la normalitat i van aconseguir salvar el poble sencer!!!

Mitjans

Els Mitjans hem sortit del cap del Silas, recuperant els seus records i restablint la seva memòria. Al sortir ens hem enfrontat definitivament amb Nogard. Al final ell i Silas s’han demanat perdó mútuament. Els dracs ja han nascut, Silas s’ha jubilat, els Mitjans són oficialment els Jinetes,  Nogard ara treballa de podòleg de dracs i Alfred ha tornat.

Grans

Els grans avui han aconseguit per fi la recepta dels tacos, però l’Ocat, el dolent que va prendre les receptes, ha proposat un concurs per saber quina és la millor recepta de tacos. Els grans han anat a comprar els ingredients per crear els seus propis tacos. Després els hem donat l’última insígnia del curs, ens hem acomiadat amb un vídeo recopilatori de tot el curs i un Just Dance tots junts.

Supergrans

Supers van anar als “Oscar” a entregar la pel·lícula que havien fet per enderrocar a Tarantino, van veure la seva pel·lícula editada i acabada, per celebrar que havien guanyat un “Oscar” van fer una festa, amb música, karaoke, pica-pica i al final de tot, els monitors van fer una mini vídeo de fotos de tot el curs.

Joves

Els joves han descobert que la Sophie ha sigut la majordoma causant de la desaparició de Samantha i Jason. Ara els joves seran qui relleven  als majordoms de la mansió Raven, una mansió on les coses que passen sempre en tenen un perquè.