DISSABTE 05/11/2022

Hola holaa, a continuació us deixem un resum de dissabte passat! Ens ho vam passar genial 🙂

Petits

Els petits van viure una autèntica aventura pirata. Van haver d’ajudar a diferents pirates bons per superar les missions per recuperar la Perla negra. S’ho van passar d’allò més bé!

 

Mitjans

Els mitjans han trobat a Wally, ella els hi ha preparat una activitat de preguntes sobre cultura general. A canvi, els infants han ensenyat a Wally jocs i dinàmiques per conèixer més a fons l’Esplai.

 

 

Grans

Grans va anar a la ferreteria a buscar a Francisco Paco, però en comptes de trobar-lo es van trobar amb Frapa, la seva dona. Necessitaven aconseguir un timó, però li faltava la pedra que l’activava. Frapa va enviar als infants a Miriam, la «pescatera», perquè els ajudés. Primer van haver de derrotar el peix que sempre l’atormentava, i a canvi de la seva ajuda, els hi va donar la pedra per activar el timó.

 

 

Supergrans

Els supers hem anat al mateix poble infectat que el dia anterior, ja que no el vam superar. Hem fet diverses proves fins arribar al joc del llop (versió especial!), on tots teniem un  rol amb un poder i un desaventatge. Finalment, ho hem superat i hem alliberat al poble de la seva penyora.

 

 

Joves

Els Joves hem completat una sèrie de reptes que ens ha proposat Posidó al seu regne sota del mar. Per equips, hem anat per Barberà realitzant tot d’activitats i posant a prova la nostra vergonya. Al final, l’equip blau ha guanyat i ha fet penyora pel grup rosa.

 

 

 

 

Fins a la propera esquirolets i esquiroletes!