TORNEM A L’ESPLAI!

Hola, famílies! Els petits ja han tornat a l’escola, els insituts tornen a ser plens… Però no us desanimeu, perquè TORNA L’ESPLAI!

Aquest dissabte vinent dia 11 farem esplai normal, així que ens veiem a les 16:30. A més, aprofitem  per comunicar-vos un parell d’assumptes:

CAVALCADA DE REIS

La cavalcada de Reis ja va tenir lloc, i tots en vam gaudir! Volem agrair tota l’ajuda rebuda per les famílies a l’hora de muntar el camió i la participació. Si vau gravar vídeos o teniu fotos, envieu-les al nostre mail (celesquirol@celesquirol.es); així podrem crear-ne un àlbum de fotos més complet al nostre web.

REUNIÓ COMISSIÓ DE MARES I PARES

La Comissió de Mares i Pares va fer una feina imprescindible preparant la cavalcada, ha estat molt implicada, per això convoquem una reunió per aquest dissabte dia 11 a les 16:30 h. per tal de valorar tot el procés i la feina feta. D’aquesta manera podreu oferir el vostre punt de vista i suggerències, que es transmetran després a tot l’equip de monitors per millorar en el futur. Per això,  mares i pares que formeu part de la comissió, confirmeu si us plau amb un mail la vostra assistència. Muntarem alguna petita sorpresa d’agraïment.

 

Això és tot! Tenim moltes ganes de veure-us! Fins dissabte.