Tornada a l’esplai

Hola, famílies! Portem bones notícies… TORNA L’ESPLAI 😋! El trenta-quatrè curs de l’Esplai l’Esquirol començarà el dissabte 3 d’octubre a les 16:30 (horari habitual fins les 18:30) als locals de l’esplai. Esperem  tots els infants amb molta il·lusió per donar la benvinguda a un curs molt esperat tant pels infants com per l’equip de monis 🙌🏻🎉!

Tot i ser un any una mica estrany donades les circumstàncies, des de l’esplai prendrem totes les mesures necessàries, les quals estan marcades per un protocol (us l’enviarem abans de dissabte), per tal que sigui un espai segur per a tothom💪🏼.

El primer dia, els vostres fills i filles descobriran quin serà el seu grup, els amics amb qui compartiran moments i els seus monitors i monitores durant el curs 2020-2021.

Inscripcions pel curs 2020-2021

Les inscripcions del curs 2020-2021 es realitzaran el mateix 3 d’octubre a les 18:30.

Hem de portar la següent documentació:

Preus

  • Nous infants matriculats: 70 € (inclou el foulard)
  • Infants matriculats el curs 2019-2020 i infants inscrits al casal 2020: 65€

Recordeu que els germans i germanes tenen un 10% de descompte!

Pels infants nous, informem que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs que us encantarà l’Esplai l’Esquirol 😸

Podreu trobar més informació a http://celesquirol.es/esplai/inscripcions/ i al correu electrònic celesquirol@celesquirol.es

FOULARD VIATGER

Heu viatjat aquest estiu i us heu emportat amb vosaltres el foulard de l’Esplai? Si és així, i teniu alguna fotografia, feu-nos-la arribar (celesquirol@celesquirol.es) i la penjarem a la nostra web. L’Esquirol ja ha visitat molts països! Podeu veure-ho a:

http://celesquirol.esfotos/el-foulard-viatger/

Fins aquí tota la informació. Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en escriure’ns a celesquirol@celesquirol.es

Us esperem aquest dissabte✌🏻!