S’obren inscripcions!!!

CALENDARI

Dissabte 06/04/24: Esplai Normal

Dissabte 13/04/24: Esplai Normal (Trobada d’infants de zona 11)

 Dissabte 20/04/24: Esplai Normal

 

*Recordatori 

  • El diumenge 7 d’abril serà l’últim dia d’inscripcions de BLM amb samarreta inclosa

  • Ja estan obertes les inscripcions de casal

  • Aquest mes d’abril s’obre la convocatòria per tramitar la renda del 2023.

Barberà la Mola 

BLM, és una iniciativa nascuda des de fa uns anys per incentivar als infants de l’esplai a realitzar activitats diferents en la natura, i està plantejada com activitat d’esplai, per aquest motiu, no us heu d’espantar a l’hora d’inscriure’ls, ja que el tros de recorregut a realitzar amb els seus monitors està pensada i adaptada segons l’edat de cada grup d’infants.

  • Petits i Mitjans: Des del peu de la Mola fins al cim

  • Grans: De la plaça de Sant Jordi fins al cim

  • Supergrans: De la Ctra. de Matadepera fins al cim

  • Joves: Des de Barberà fins al cim (tota sencera)

L’activitat consta en una caminada solidària que va des del «mercat 11 de setembre» fins al cim de la mola, on a cada punt de parada trobareu diferents avituallaments on reparar forces per poder continuar.

Estigueu atents i atentes al mail, ja que us enviarem la carta informativa de com poder fer la inscripció tant d’infants com d’adults i recordeu, és una activitat oberta a tothom que hi vulgui participar!

*El diumenge 7 d’abril serà l’últim dia d’inscripcions de BLM amb samarreta inclosa*

Aquí us deixem un petit avanç de com realitzar les inscripcions:

  • INSCRIPCIÓ INFANTS DE L’ESPLAI: Aquesta, es farà de forma presencial els dies 20 i 27 d’abril de 18.30 a 19.00 i tindrà un cost de 6€ on anirà inclòs un petit obsequi fins a final d’extincions (samarreta NO inclosa)

  • INSCRIPCIÓ ADULTS: Aquesta es farà via «runedia» (podeu entrar a l’enllaç d’inscripció clicant la paraula) té un preu de 15€ i inclou samarreta (fins al dia 07/04, inclòs)  i un petit obsequi fins a final d’extincions.

* Si teniu dubtes a l’hora de realitzar la inscripció online, doneu-li una ullada a aquesta explicació de com fer la inscripció pas a pas:

– COM INSCRIURE’M A LA CAMINADA PAS A PAS

Comunicat per les famílies!

Si us agradaria col·laborar amb nosaltres i estar a un dels punts de control d’avituallament contesteu a aquest mail facilitant el vostre número de telèfon! Gràcies!

Animeu-vos, que les inscripcions online ja estan obertes!

Casal d’estiu

Com ja alguns sabeu a l’estiu abriurem el  casal de l’Esquirol (de 4 a 14 anys) on farem moltes activitats durant les setmanes, cada divendres es farà una excursió, el casal està format per 4 setmanes en què cada setmana serà unes de les aventures d’Astèrix i Obèlix.

Per cert!! Ja estan obertes les inscripcions de casal, si us inscriviu abans del 31/05 (inclòs) us sortirà cada setmana per 40 € si ho feu després del 01/06 (inclòs) us sortirà per 45 € la setmana, recordeu que hi ha acollida, menjador i tardada que es paguen a part, també tenim l’opció de beques.

Per a més informació: carta informativa de casal

 

Becas

Eii queda poc per a que les beques de colònies i casal d’estiu s’obrin, cal recordar que aquest mes d’abril es pot fer les rendes del 2023, com ja sabeu les necessitem per poder gestionar la beca.

Us recomanem agilitzar el tràmit per poder arribar a temps a la data límit que us informarem pròximament.