RESUM EXCURSIÓ 27/01

Molt bones famílies!! Avui us portem un resum superespecial: l’Excursió general al Laberint d’Horta!

El passat dissabte 27 tots vam anar a Barcelona per gaudir del laberint i el parc que l’envolta. Quan vam arribar vam esmorzar tots plegats, i després vam conèixer als personatges que ens presentarien el laberint i la seva història. El Rei Minos ens va explicar que fa temps va aparèixer un Minotaure perillós que amenaçava al seu poble, i per tant, amb l’ajuda de Dédalo, es va construir un laberint per tancar al Minotaure. El laberint estava protegit màgicament per Atenea, que amb el seu poder va conjurar uns mosaics que tancaven al Minotaure. Però, cada any els mosaics s’han de restaurar, i per això, els nens i nenes de l’esplai, tractaran de restaurar-los.

Per aconseguir-ho, es van dividir en grups de diferents edats i van completar reptes per aconseguir les peces del mosaic. S’ho van passar molt bé mentre gaudien del parc, tot i que el Minotaure els va perseguir pel laberint. Finalment, vam posar en coma les peces, i vam tancar el Minotaure!

Per últim, vam dinar tots plegats i vam tornar a Barberà. Va ser un dia súper guai! Us deixem algunes fotos, però a Instagram trobareu un videoresum superxulo!