RESUM DISSABTE 27/04

Hola esquirolets i esquiroletes!!

Us portem el resum del dissabte passat, que va ser molt divertit, gaudiu de les fotos <3

 

Petits

Petits s’han trobat amb la princesa, el cavaller i el Drac de la llegenda de Sant Jordi. Els personatges han presentat als infants amb la seva pel•licula favorita i la hem vist tots junts!!

Mitjans

Els Mitjans, reunits ara amb el Silas, hem estat amb el Nogard qui ens ha volgut convèncer de que ja no vol venjança. Tot i que al final, un cop més, ens ha enganyat i hem hagut d’escapar de la seva guarida. Ho hem aconseguit, gràcies a l’habilitat dels Jinetes i a l’Alfred que ens ha ajudat, entretenint als guàrdies del Nogard.

Grans

Els grans s’han trobat amb una bruixa que parla amb llengua de signes, durant la tarda, els infans han aprés aquest llenguatje i han esbrinat els ingredients dels tacos.

SuperGrans

Ha sigut un dissabte molt especial pels Supers: Primer, vam anar d’excursió a Cornellà a jugar al Jungle Tag, un joc on els infants han d’aconseguir passar obstacles i proves per aconseguir punts i competir amb el temps i els demés. Va ser molt divertit, això si, ens vam cansar molt!

Després, vam arribar a l’esplai. Allà vam sopar, i a continuació vam fer una activitat on jugavem una partida en un macro joc de taula! Finalment, a la nit, ens vam quedar a dormir a l’esplai i ens vam despedir al matí següent. Va ser una experiència inolvidable!

J0ves

Els joves van comprobar la seva intel•ligència mitjançant unes activitats preparades per la Mansió Raven. Va ser un día molt divertit!