RESUM COLÒNIES 26-27 D’OCTUBRE

Eeeeiii, aquest cap de setmana hem marxat de colònies i ha sigut  A L U C I N A N T! Ens ho hem passat d’allò més bé totes juntes… i això per no parlar dels minions.

 

Primer de tot, vam pujar a l’autocar i vam dir adéu a les famílies per endinsar-nos cap a una nova aventura. A l’arribar a la casa de colònies vam esmorzar, i van aparèixer els minions per jugar amb nosaltres una estona. Temps més tard va aparèixer Gru i ens va explicar que estàvem a casa seva i que, com teníem cara d’aventurers i aventureres, ens anava a explicar el seu pla secret d’una manera molt més divertida que parlant-se, sinó que a base de jocs!

Un cop aconseguit desxifrar el missatge, ens ho va explicar amb l’ajuda de la representació dels minions. El seu pla era robar les joies de la corona del rei Potasio! I que se’ns dubte, necessitaven la nostra ajuda.

 

 

Arribada a la casa i esmorçar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activitats i explicació del pla de gru

 

 

Un cop conegut el pla, vam anar a fer les habitacions, on es van distribuir de la següent manera:

 

PETITS I MITJANS

 

GRANS

 

SUPERGRANS

 

JOVES

Després de dinar, Gru convida a Minion Kim Maybe, una espia experta en aquests plans. Ha pensat una superidea, construir una màquina que posi a tots els guardes a ballar, però hi ha un problema. No té diners per comprar les peces i construir-lo. Per aquest motiu, ajudem a Kim a aconseguir-ne.

Un cop aconseguits els diners li donem a Kim, qui contacta amb Doctor Nefario perquè li fabriqui. Un cop construïda la màquina, anem fins a la porta del castell i veiem a dos guardes custodiant la porta. Encenem la màquina per entrar a robar, però hi ha un problema, la màquina fa ballar a tothom qui escolta la música, inclús a nosaltres!

Per aquest motiu, amb una cançó que els minions coneixen, assoleixen passar la prova i superar als guardes, entrant així i robant les joies de la corona.

Un cop robades les joies hem de celebrar la victòria coronant a Gru, però apareix Vector, el nostre pitjor enemic. Vector té un pla contra nosaltres perquè sap que ens hem fet amb la corona, i a més, vol posar als minions de la seva banda perquè l’ajudin amb els seus plans malèvols.

Per aconseguir-ho, ha fet una màquina que li renta el cervell als minions i els hi ha posat de banda seva. Cada minion compta amb una torre de control amagada en algun lloc a prop d’ells. Hem d’ajudar a Gru i aconseguir desmuntar totes les peces de la torre perquè els minions tornin amb ell.

Amb les torres destruïdes i els minions de volta, destruïm la pistola renta cervells de Vector i li robem de volta la corona.

Al dia següent i amb les piles recarregades, és moment de realitzar la coronació de Gru. Com ja sabem, a ell li encanta la música i ballar, per aquest motiu li anem a ballar una cançó que li agrada molt. Finalment amb la coronació, donem per finalitzades les colònies!!!

Fins dissabte vinent, esquirolets i esquiroletes!!