NOTÍCIES SETMANALS

 

Esquirolets i esquiroletes, molt cansadets de les colònies? Les Colònies de 1r Trimestre van ser tot un èxit i nosaltres ja estem desitjant que arribin les del 2n, que vénen amb sorpresa! Molt aviat penjarem l’album de fotos d’aquestes colònies que, tot i que va fer molt de fred, res no ens va aturar!

 

AqyM9f4251NFl6QAtIi-NQ7BHAZLXW2i-UrZ1ZXSk0GC AgiG3WBxO2oZV1t3qYOgW7gUcoe7YBYm2MDAc-cvpUjp AkD9NJjasumiW7yAik8Kp_Uz3LNXsSrGWEM58LkZWBWM

 

Reis i Comissió de Mares i Pares

Finalment, per fi, després de molts mesos, ai, que m’emociono… HEM ACONSEGUIT CAMIÓ DE REIS! Donem les gràcies a la família Sandoval Martínez, ja que sense ells no hagués estat possible.

La Comissió de Mares i Pares es reuneix aquest dissabte 28 a partir de les 16.30h per a decidir la temàtica de la Cavalcada d’enguany. En aquesta Comissió us necessitem a tots i a totes, pares i mares! Us animem a apuntar-vos a la Comissió de Mares i Pares, podeu fer-ho enviant un correu. Com més siguem, més riurem!

 

Casal de Nadal

Un any més, l’Esplai l’Esquirol farà Casal de Nadal! Les inscripcions estaran obertes a partir del dia 28 de novembre. No dubteu a apuntar els vostres fills, s’ho passaran d’allò més bé!

 

Ens veiem aquest dissabte! Adéu!!  😛