NOTÍCIES DE DIMECRES!

Hola, Esquirols, un dimecres més, us portem notícies fresques!

 

Inscripcions 2015-2016:

Un cap de setmana més, us podeu inscriure a l’esplai, a les 18:30. Quina documentació heu de portar?

  • Fitxa d’inscripció, que trobareu al següent enllaç: Fitxa d’inscripció 2015
  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor legal i del nen (si en té).
  • Fotocòpia actualitzada del carnet de vacunes.
  • Fotocòpia del CatSalut.

El preu de les inscripcions és el mateix que el d’altres anys:

  • 65€ si repetiu a l’Esplai.
  • 70€ a les noves incorporacions (el preu inclou el foulard).

 

Beques:

El passat dissabte 17, a la reunió de pares i mares, es va donar tota la informació relativa a les beques del curs 2015-2016. Podeu demanar les beques els dies 7/11 i 14/11 a l’esplai Si ja vau demanar beca d’estiu, només ens heu de comunicar que voleu demanar la del curs 2015-2016. Important! Si no ens dieu res, considerarem que no la demaneu.

Si no vau demanar la beca d’estiu i voleu accedir a la beca del curs 2014-2015, heu de portar:

  • Declaració de la renta de l’any 2015.
  • Padró familiar.

 

Comissió de Pares i Mares:

Com també vam dir a la reunió del passat dissabte, animem a tots els pares, mares, avis, àvies, tiets i tietes a apuntar-vos a la Comissió de Pares i Mares! Organitzarem activitats durant el curs i us garantim que us divertireu molt! Per apuntar-vos, només cal que ens envieu un correu electrònic dient que voleu formar part de la Comissió.

 

Castanyada

Esquriols, la castayada és cada cop més a prop! La celebrarem el dissabte 31 d’octubre a la Plaça de la Vila, com cada any, on els joves de l’Esplai seran tota la tarda venent castanyes. Però ep!, això no és tot!! Aquest any, després de la venda de castanyes, celebrarem un sopar de germanor on monitors i famílies de l’Esplai podrem gaudir d’una bona vetllada mentre parlem, ens coneixem i passem una bona estona. Per a poder facilitar-nos la feina en motius de subministrament, us demanem que aquest dissabte confirmeu la vostra assistència al sopar.

 

Colònies de primer trimestre:

Les colònies de primer trimestre seran el cap de setmana del 21 i 22 de novembre! Us anirem donant més informació conforme s’apropi la data…

 

Cavalcada de Reis 2016:

Malauradament, el curs passat no vàrem participar en la cavalcada de Barberà per manca de camió on participar-hi. Per tal que no passi el mateix enguany, preguem que si disposeu d’algun camió o conegueu algú que ens el pugui deixar, no dubteu en parlar amb nosaltres, estarem infinitament agraïts!

 

Davant qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres per correu electrònic! Podeu respondre aquest mateix mail.

Us esperem dissabte!