NADAL, NADAL, I MÉS NADAL!

Bon dia, Esquirols! Aquest cap de setmana és l’últim dia d’esplai del 2015, l’esperadíssima FESTA DE NADAL!

 

Festa de Nadal

La festa de Nadal se celebrarà l’últim dia d’esplai de l’any! Tots els pares i mares de l’esplai esteu convidats a participar-hi, no hi falteu! Serà el dia 19 de desembre a partir de les 16:30 fins les 18.30, on farem un munt d’activitats pares i mares, monitors i infants. Tot seguit, realitzarem el quinto de cada any al mateix Esplai amb un pica-pica que posarem tots conjuntament: famílies i monitors. Si sou experts fent pastissos o qualsevol berenar, és la vostre oportunitat per lluir-vos!! Tanmateix, tota mena de pica-pica (patates de bossa, olives, etc) serà benvingut!

 

 

Recollida de joguines

Mares i Pares, des de la Parròquia de Barberà, us demanem que si teniu joguines dels vostres fills i filles que ja no fan servir ens les porteu a l’Esplai, aquestes seran destinades als infants més necessitats de la ciutat. Que cap infant es quedi sense un somriure aquestes festes!

 

Cavalcada de Reis

La Comissió de Pares i Mares està treballant de valent en la preparació de la Cavalcada de Reis! Si encara no heu confirmat l’assistència dels vostres fills, contacteu amb nosaltres i digueu-nos que vindran!

 

Merchandising

Des de l’esplai vam fer una comanda de polars, samarretes i foulards, que els vostres fills no es quedin sense!

 

Casal de Nadal

El casal de Nadal torna aquest any amb més força! Un munt d’activitats al llarg dels 9 dies de vacances nadalenques que no deixaran indiferent a ningú!! Aquest any coneixerem la realitat nadalenca d’una persona molt especial a través del seu diari.

Els dies serán els propers 23, 24, 28, 29, 30, 31 de Desembre i el 4, 5, 7 de Gener i els horaris seran de 9 a 13:30. Com en cada edició comptarem amb l’horari especial de 8 a 9, l’acollida per a qui tingui la necessitat.

calendari

El preu serà de 90€ el casal sencer o 12 € si no veniu els 9 dies. El preu inclou l’assegurança obligatoria, totes les activitats, sortides, etc… Les inscripcions, com ja sabeu, estan obertes!

Per fer la inscripció efectiva cal:

 • Si sou de l’esplai:
  • Només cal enviar un mail a ce.lesquirol@gmail.com dient-nos quins dies vindreu.
 • Si no sou de l’esplai:
  • Foto
  • Fotocòpia del Catsalut.
  • Fotocòpia del Carnet de Vacunes.
  • Fotocòpia del DNI del pare o mare.
  • Fotocòpia del DNI del nen/a si en té.
  • Fitxa d’inscripció: Enllaç fitxa d’inscripció
  • I entregar-ho els dies 12 o 19 de Desembre de 16:30 a 18:30 als locals de l’esplai.

 

 

Ens veiem dissabte a la Festa de Nadal! No hi falteu! Per qualsevol dubte, si-us-plau contacteu-nos a ce.lesquirol@gmail.com