INSCRIPCIÓNS EXCURSIÓ 29/01/2022

Bon dia, famílies! Aquest dissabte hi ha Esplai 🙂 Molt important! No us oblideu de confirmar assistència per mail. A més, us recordem que aquesta setmana cal entregar el Document de Responsabilitat del Covid.

Així doncs, us compartim la notícia d’aquesta setmana:

CALENDARI

Dissabte 29/01: Esplai normal

Dissabte 05/01: Excursió general

Dissabte 12/02: Esplai normal

* Recordatori:

  • Els grups de petits, mitjans i grans fan esplai al local de la Parròquia.
  • Els grups de supergrans i joves fan esplai al local de l’Espai Jove la Roma. La direcció és: Via de Sant Oleguer, 6, 08210 Barberà del Vallès, Barcelona.
  • Els nens i nenes que ja hi hagin fet els 3 dies de prova s’hauran d’inscriure si volen venir més a l’esplai aquest curs.

EXCURSIÓ GENERAL

Dimarts vam enviar un mail explicant que… EL 5 DE FEBRER ENS ANEM D’EXCURSIÓ A LA MOLINA!!!  😎 Allà hi vam adjuntar una carta on es detalla tota la informació necessària. Tanmateix, us recordem que podeu venir a pagar els 20€ de cost de l’excursió el dissabte 29( es l’ultim dia per pagar l’excursió) a partir de les 18:30h als locals de la Parròquia i el local de l’Espai Jove de la Roma.

PROPERES ACTIVITATS

Aquí teniu un esquema amb les properes activitats extraordinàries de l’Esplai 🙂

INSCRIPCIONS PEL CURS 2021-2022

Si encara no heu entregat la documentació i/o realitzat el pagament, ho podreu fer aquest dissabte a les 18:30h.

IMPORTANT!!! Us recordem que la Declaració Responsable de covid s’ha d’omplir i entregar cada dues setmanes (aquesta setmana si cal).

Heu de portar la següent documentació:

Preus

  • Nous infants matriculats: 70 € (inclou el foulard)
  • Infants matriculats el curs 2021-2022, infants inscrits al casal 2021 i infants que hi hagin anat a les colònies: 65€

Recordeu que els germans i germanes tenen un 10% de descompte!

Pels infants nous, informem que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs i segures que us encantarà l’Esplai l’Esquirol 😸

Podreu trobar més informació a http://celesquirol.es/esplai/inscripcions/ i al correu electrònic celesquirol@celesquirol.es.

MERCHANDISING

Epaaaa, que tenim novetats!!! Com bé sabeu, aquest any és el 35é any de l’esplai l’esquirol i per aquest motiu tant especial l’equip de monitors ha creat una samarreta i una motxilla per a l’esdeveniment. Aquí us deixem més informació, veritat que són xules?

Preus
  • Samarreta: 8 euros
  • Motxilla: 4 euros
  • Pack (Samarreta + Motxilla): 10 euros