INSCRIPCIONS DE COLÒNIES!!

Aquest dissabte hi haurà  esplai per a tots i totes!!!!!!!

Que els vostres fills i filles encara no estan inscrits/es? Això s’arregla en un moment! Podeu portar els vostres fills/filles a les 16.30 i us inscriviu a les 18.30! El més important de tot és que veniu i gaudiu!

 

COLONIES 1er TRIMESTRE

Les inscripcions es poden fer presencialment a l’esplai a les 18:30 o online en aquesta web (inscripcions.celesquirol.es) el preu son 35 euros. Aquí teniu tota la informació de les colònies de primer trimestre.

 

CASAL DE NADAL

Heu rebut tota la informació del Casal de Nadal? Les inscripcions ya estan obertes en la web: inscripcions.celesquirol.es

 

INSCRIPCIONS DEL CURS 2018-1019
Què hem de portar:

– Fitxa d’inscripció curs 2018-2019
– Foto de carnet de l’infant
– Fotocòpia del carnet CATSALUT
– Fotocòpia de la cartilla de vacunes
– Fotocòpia del DNI de l’infant (si en té)
– Fotocòpia del DNI dels pares
– Import de la inscripció

Preu de les inscripcions:

  • Nous infants matriculats: 70€ (inclou el foulard)
  • Infants matriculats al curs 2017-2018: 65€

Als infants nous, els informem de que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs que us encantarà l’Esplai l’Esquirol!

 

EXCURSIÓ DE MITJANS

Els Mitjans anem d’excursió aquest dissabte al bosc i per tal de poder aprofitar el temps en la natura quedarem 1h abans, a les 15:30.

 

PARES I MARES

Aquest dissabte es continuaran fent les disfresses de laCavalcada de Reis a l’Esplai de 16:30 a 18:30.

 

BEQUES

Informem a totes aquelles famílies que han sol·licitat la Beca de curs, colònies de primer trimestre, i/o casal de Nadal que ja hem tramitat la sol·licitud al MCECC. Tan aviat com tinguem resposta, us informarem!

 

Podreu trobar més informació a http://celesquirol.esesplai/inscripcions/ i al correu electrònic celesquirol@celesquirol.es