FIRA D’ENTITATS, FI DE CURS, COLÒNIES.. I MÉS!

Com va la setmana famílies? Aquest dissabte hi ha Esplai, l’últim amb els respectius grups. Serà un dissabte genial!

Recordem que el grup de mitjans marxa d’excursió al Museu de les il·lusions, aquí la carta: Mitjans 2016-05-28 Excursió

 

FIRA D’ENTITATS
El cap de setmana del 28 i 29 de maig podreu trobar a l’Esplai l’Esquirol a la Fira d’Entitats de Barberà del Vallès. No sigueu tímids, veniu-nos a veure!
.
FI DE CURS
No, no ploreu… s’apropa el final de curs d’esplai, com cada any… i per això, acabarem amb una activitat molt especial! La festa de final de curs se celebrarà el dissabte 4 de juny, però no us desanimeu: s’acaba l’esplai, però això significa que vénen les colònies d’estiu i el casal d’estiu!

Tota la informació del dia de fi de curs la teniu en aquest enllanç: Carta Fi de Curs

 

COLÒNIES D’ESTIU

Heu notat la caloreta, oi? Això és perquè ja s’apropen les colònies d’estiu! Aquest any marxarem a la casa de colònies El Pinatar, que es troba al Garraf. Podeu trobar més informació sobre la casa a la pàgina web (www.elpinar.cat), però ja us podem adelantar que és maquíssima! Marxarem del 10 al 16 de juliol, i també us podem adelantar que els vostres fills s’ho passaran d’allò més bé! A les colònies es juga, però s’aprèn; jocs, piscina, excursions, fantasia, amistat… en resum… DIVERSIÓ!!

El preu total de les colònies és de 240€. El primer pagament és de 100€. El segon pagament serà de 100€ i el tercer de 40€.  Hi ha un 10% de descompte per germans!

Podeu obtenir més informació sobre les ccolònies d’estiu a l’apartat de la web de l’esplai: http://celesquirol.escolonies/

 

CASAL D’ESTIU
Aquest any el casal consta, com sempre de dos blocs: Bloc de Juny Juliol i el bloc de setembre, sempre de Dilluns a Divendres. Les dates son les següents:
El bloc de Juny Juliol:
 • S1: 2 dies: 22 i 23 de Juny
 • S2: 27 de Juny al 1 de Juliol
 • S3: 4 al 8 de Juliol
 • S4: 11 al 15 de Juliol (Colònies d’Estiu)
 • S5: 18 al 22 de Juliol
 • S6: 25 al 29 de Juliol
El bloc de Setembre:
 • S7: 29 d’Agost al 2 de Setembre
 • S8: 5 al 9 de Setembre
SERVEI MENJADOR
Aquest estiu tindrem servei menjador amb catering! L’horari serà de 13:30 fins a les 15 de la tarda. Comptarem de Dilluns a Dijous amb servei de catering que de ben segur ens portaran dinars moolts bons i molts sans! Si nens i nenes… algún dia caurà verdura… I tot i que no ens agradi ens l’haurem de menjar tota…
PREUS
 El preu de la setmana sencera son 45€ amb horari de 9 a 13:30. Si veniu a l’acollida el preu serà 5€ per sobre, fent que sigui 50€. El preu de la franja horaria de 13:30 a 15:00 és de 25€, on ja s’inclou, en aquest preu, el dinar de dilluns a dijous. S’ha de tenir en compte que la Setmana 1, només té 2 dies, per tant el preu és de només 20€.
El preu de la setmana 4, en cas de venir de colònies, és de 115€. Aquest preu inclou els 6 dies, 3 de casal i 3 de colònies en Règim de pensió completa.
Tots els preus tenen un 10% de descompte per germans!
BEQUES
 Aquest any, com en els darrers es podrán demanar beques tant per el casal d’estiu com per les colònies. Aquestes beques permeten rebre una ajuda que pot ser del 25%, 50% o 75% de l’import total en cas de ser otorgades. Per poder demanar-les ens heu de facilitar la documentació que s’especifica a continuació:
 • Declaració de la renda 2016 corresponent a l’exercici 2015.
 • Padró municipal on s’indiquin les persones que conviuen a la mateixa unitat familiar.
La data límit per presentar les beques és el 21 de Maig, sobretot no espereu a l’últim moment!
INSCRIPCIONS
 Les inscripcions ja son obertes! Les podeu realitzar al centre d’esplai qualsevol dissate de 16:30 a 18:30. Per tal de fer-la efectiva, en cas de que no esteu inscrits a l’esplai, heu de portar la següent documentació:
 • Foto
 • Fotocòpia de la tarjeta sanitaria
 • Fotocòpia del Carnet de Vacunes
 • Fotocòpia del DNI del pare o mare
 • Fotocòpia del DNI del nen/a si en té
 • Fitxa d’inscripció (adjunta)
Teniu present que les places son limitades!
.
Això és tot per avui, us esperem dissabte! Davant qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres!