Ens tornem a veure! Arriben les inscripcions!!

Bones Esquirolets!!!

Com va la tornada a l’escola? Esperem que estigui anant súper bé!! L’equip de monitors i monitores ho té quasi tot llest per començar…però només ens falta una coseta per arrencar el nou curs: TOTS VOSALTRES!!! Recordem que les inscripcions tindran lloc aquest dissabte dia 30, a la Plaça de la Vila. Recordem també que heu de venir amb moltes ganes de passar-ho genial!!

 

El nou curs d’Esplai començarà el proper 7 d’octubre! El primer dia d’esplai és molt especial perquè és el dia en què els vostres fills descobriran quin serà el seu grup i els seus monitors durant el curs 2017-2018. Us hi esperem!

TENIM NOU MAIL!

Famílies, rebreu aquest correu amb la nova direcció (celesquirol@celesquirol.es), guardeu-la bé perquè a partir d’ara és la direcció de correu electrònic que farem servir. Qualsevol cosa que ens hagueu de comentar, si-us-plau feu-nos-la arribar a aquest nou mail:

celesquirol@celesquirol.es

INSCRIPCIONS PEL CURS 2017-2018

Les inscripcions del curs 2017-2018 es realitzaran el cap de setmana 30/09 a la Plaça de la Vila, des de les 10.00 fins a les 20.00 hores.

Aquest dissabte porteu els vostres amics a la Plaça de l’Ajuntament a les 18:00 hores. Juntament amb l’Esplai El Piolet, realitzarem una activitat oberta a tots els infants que, amb ganes, vulguin participar!

Què hem de portar:

  • Fitxa d’inscripció curs 2017-2018
  • Foto de carnet de l’infant
  • Fotocòpia del carnet CATSALUT
  • Fotocòpia de la cartilla de vacunes
  • Fotocòpia del DNI de l’infant (si en té)
  • Fotocòpia del DNI dels pares
  • Import de la inscripció

Preu de les inscripcions:

  • Nous infants matriculats: 70€ (inclou el foulard)
  • Infants matriculats al curs 2016-2017: 65€

Als infants nous, els informem de que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs que us encantarà l’Esplai l’Esquirol!

Podreu trobar més informació a http://celesquirol.esesplai/inscripcions/ i al correu electrònic celesquirol@celesquirol.es

 

FOULARD VIATGER

Heu viatjat pel món aquest estiu i us heu emportat amb vosaltres el foulard de l’Esplai? Si és així, i teniu alguna fotografia, feu-nos-la arribar (celesquirol@celesquirol.es) i la penjarem a la nostra web. L’Esquirol ja ha visitat molts països!

http://celesquirol.esfotos/el-foulard-viatger/