Dissabte no hi haurà Esplai

Bona nit famílies, degut a la situació actual volem informar-vos que DISSABTE DIA 17 NO HI HAURÀ ESPLAI. Des de l’equip de monitors/es hem decidit que el millor serà esperar-nos a veure com avança la situació, ja que com bé sabem els brots estan tornant a pujar de nou.

Sentim les molèsties i agraïm la vostra comprensió. Confiem poder veure’ns aviat!

 

CALENDARI

Dissabte 17 :  No hi ha esplai

Dissabte 24:  ?

Dissabte 31:  ?

*Segons vagi avançant la situació, valorarem en funció de les indicacions de les autoritats. 

 

Inscripcions pel curs 2020-2021

Dissabte dia 17 seguirem fent inscripcions de manera telemàtica, per aquest motiu, demanen a les famílies que entreguin la documentació ja sigui impresa, firmada i escanejada o fent-li una foto on es vegi clara tota la informació.

La declaració de responsable de la COVID  s’haurà d’entregar firmada i presencialment el proper dissabte d’Esplai abans de començar l’activitat.

El correu on l’hem d’enviar és a celesquirol@celesquirol.es

Hem d’entregar la següent documentació:

Compte bancari

Per tal de fer el pagament del curs d’esplai us vam demanar que si era possible que realitzéssiu el tràmit per internet o en caixer automàtic. El compte bancari de l’esplai és el següent:

ES22 2100 3137 90 2101161173

El compte està al nom de: Associació centre d’Esplai L’Esquirol

Una vegada executeu el pagament haureu d’enviar-nos el resguard per correu electrònic a celesquirol@celesquirol.es o donar-nos el paper del resguard (en cas que ho feu per caixer automàtic) el proper dia d’esplai.

 

Beques

Ja està obert el període d’inscripció per demanar les beques de curs, colònies de primer trimestre, i casal de Nadal! L’únic que heu de fer és portar la declaració de la renta i el padró municipal. Si ja vau demanar-ne a l’estiu d’aquest any, no cal que porteu la documentació, serà prou amb informar-nos que voleu demanar beca. Afanyeu-vos, el termini per demanar la beca s’acaba el proper dissabte 31 d’Octubre!

Envieu tota la documentació que es vegi de manera clara, amb una foto o escanejada al correu de celesquirol@celesquirol.es

Molt important que especifiqueu per a quina activitat voleu la beca.

 

Protocols

Com us vam dir el dilluns, ja tenim disponible el protocol. El podreu trobar pitjant aquí