Dissabte 27/2/2021

Ei!, esquirolets i esquiroletes, aquest dissabte alguns grups van poder tornar a fer esplai presencial i va ser molt divertit poder tornar a veure-us, us deixem el resum de què vam fer aquest dissabte per si voleu mirar!

 

PETITS

Els Petits vam ajudar a la Maria Antonia a fer els seus encarrecs i ens va donar la clau de l’esplai. Amb ella vam poder obrir i deixar sortir al Blai, un nen que portava des del inici de curs tancat. Després vam estar jugant amb ell.

MITJANS

Dos scoutts molt coneguts van venir a fer un seguit de proves als nostres mitjans per veure si serien capaços de formar part del seu equip. Finalment, van aconseguir la seva pròpia bandana!

GRANS

Els grans van ajudar a Batman a realizar les proves de circ en el mon dels pallassos

SUPERGRANS

el passat dissabte les supergrans van fer un seguit de proves per poder obrir el portal i regresar al regne d’on van fugir segles enrere

JOVES

Els Joves van dur a terme la seva primera missió d’incògnit com a «Boys in Magenta» i van ajudar a solucionar casos paranormals a una biblioteca i un teatre on s’havien instaurat uns éssers d’altre planeta…

 

Fins aquí el resum del dissabte, ens va fer molta il·lusió poder tornar a fer esplai presencial amb els grups que van poder, i esperem que tot millori i tothom pugui tornar a l’esplai clàssic, mentrestant ens esforcem per portar l’esplai tant al carrer com a les vostres cases.

un salut de part de tots els monitors i monitores de l’esplai i ens veiem al següent… rrrrrresum setmanal!