DISSABTE 12/11/2022

Hola esquirolets! Us deixem un breu resum de com va anar dissabte passat 🙂

Mitjans
Els nois i noies de mitjans van arribar al món dels pirates, on van trobar a Wally, que anava camuflat de pirata. Ell els hi va explicar que li havien segrestat a la seva mascota Aloha. Finalment, la van aconseguir rescatar gràcies a superar les proves que trobaven

 

Grans

Els grans van acompanyar al seu amic Bruno a buscar la nau que acostumava a anar amb la seva família, però no la troben. Però en arribar a casa… per sorpresa troben una nota! Aquesta indica on han de buscar la nau. Finalment, investiguen la nau i parlen sobre que hi ha dins.

Supergrans

Els Súpers han visitat una ciutat universitària que estava plagada de rates i de secrets…

Hi havia uns misteriosos i peculiars habitants anomenats «Ratz» que eren discriminats. A través d’una sèrie d’activitats, han parlat sobre temes de discriminació, prejudicis, i les pors.

 

Joves

Els joves han anat a la font sagrada de Quetzalcoalt per a obrir la font, que es trobava a la Salut de Sabadell, ja que la ciutat estava en sequera. Quetzalcoalt, déu azteca de la creació, s’havia enfadat amb els humans, perquè aquests havien evolucionat tant que es creien éssers demiúrgics, superiors a tota la resta. Han aconseguit obrir l’aixeta i tenir altre cop aigua.

 

Això és tot per avui, gràcies per venir i us esperem amb ganes per dissabte que ve!