Dissabte 10/12/2022

Bon dia, esquirols!!! 

El dissabte passat va ser una passada, us diré perqué: 

 

Petits i Mitjans

Els petits i mitjans van viatjar al Món de l’art amb en Wally. Allà van descobrir diverses disciplines com el cinema, el ball, l’escultura i l’escriptura.

Finalment, van acabar de Fer les seves estrelles nadalenques de decoració per a la cavalcada.

Grans

Grans van anar al planeta «Azuita» on viuen les gemmes, per buscar a la tieta de Bruno, finalment la vam trobar, però es mostrava molt arrisca al principi fins que va identificar a Bruno, Rosemary (la tieta) els hi va explicar per què les gemmes i els humans no els cauen bé, mentre hi aplicava resumidament la història, van fer unes gemmes per fer-se passar per unes gemmes petites (éssers vius que viuen al planeta).

Després d’aquesta aventura van acabar el que faltava de la decoració de Reis.

 

Supergrans

Els supers van immersar-se a la població dels ossos atracosos. Un cop van arribar al poble, es van trobar amb un botó per iniciar una simulació, el van clicar i es van convertir en ossos! Per poder descobrir que passava allà i aconseguir l’objectiu dels ossos, havien d’anar avançant en la història amb un joc de rol!

Malauradament, no van poder aconseguir el seu objectiu, així que tornaran a immersar-se de nou en aquesta història.

 

Joves

Els Joves hem anat a la casella dels videojocs. Allà en Maximilià ens ha portat fins al centre de l’univers cibernètic on hem lluitat contra el Megabug que volia destruir l’espai-temps dels CI d’altres anys. Finalment, els Joves, gràcies a les habilitats dels alter ego que havien creat ells mateixos per aquest dissabte, han pogut vèncer al Megabug.

Fins dissabte vinent 🙂