Dissabte 04/03/2023

Bon dia, esquirols i esquiroletes!!! 

El dissabte passat va ser una passada, us diré perqué: 

 

Petits 

Els petits ens hem trobat a un arqueòleg ha portat una banya de mamut que n’assassinàvem, però volia un ou de dinosaure real, que hem aconseguit fent diferents activitats per aconseguir-lo fins que hem pogut fer l’intercanvi.

 

Mitjans

Els mitjans han anat en cerca de Wally amb pistes per Barbera, en arribar on estava Wally ens ha preparat activitats d’arqueologia.

 

Grans

Ens va arribar informació de què una organització malvada que estaven intentant fer una arma secreta per fer el caos en la terra i en Azurita, vam anar a un dels seus laboratoris i vam aconseguir una aliada per poder parar aquesta organització.

 

Supergrans

Els supers hem anat a una societat on els habitants havien d’obeir cegament les ordres que se’ls donaven.  Hem jugat a diversos jocs que tractaven aquest tema: les ordres, les instruccions, l’autoritat… Ha estat d’allò més interessant

 

Joves

Els Joves hem realitzat el joc que la MCECC ens va donar per a preparar la TrocaJove. Hem estat construint societats i reflexionant sobre com ens som partícips d’ella.