DISSABTE 03/02/2024

Hola famílies, aquí teniu el resum de dissabte!

PETITS

Els petits han conegut a tres deus egipcis; aquest necessitaven ajuda per recuperar la seva màgia i poder duu a terme les seves habilitats diàries com: fer créixer els arbres, sé fort i fer descansar el sol. Els petits han ajudat a tots amb molt d’èxit!!!!

 

MITJANS

Els Mitjans hem anat a Villa Zarcillo, on hem conegut als seus habitants. Al poble hi ha sequera, creiem que és perquè l’últim drac del riu fa molts anys que va morir i encara no ha nascut el drac d’aquesta generació. Els Mitjans hem ajudat els habitants a saber com repartir l’aigua del dipòsit de reserva i com estalviar aigua.

 

GRANS

Otto ha perdut la seva camioneta i no hem pogut fer el viatge planejat, a canvi els grans han creat la nova camioneta per l’Otto.

 

SUPERGRANS

Els súpers han entrat al món dels programes de TV per error, ja que les pel·lícules han sigut fetes malbé. Han hagut de passar per 4 programes diferents fins que han aconseguit el tiquet.

 

JOVES

Els joves han rebut una carta misteriosa per part dels majordoms de la mansió Raven, han sortit dels limits de la casa i havien d’estar molt atents i atentes! Van realizar una activitat d’autogestió, s’ho van passar d’allò més bé!

 

Ens veiem dissabte!