DISSABTE 02/02/2020

Hola a tothom! Us portem les fotos i un petit resum d’allò que vam fer el passat dissabte:

PETITS I JOVES

Aquest dissabte ha sigut molt especial per a aquests dos grups. Els Joves han dinamitzat una activitat als més Petits, la qual havien preparat durant molt temps. Els Petits s’ho van passar genial: van haver d’ajudar a dos superherois a recuperar els seus poders, els quals havien sigut robats per uns dolents.

 

MITJANS

El John Titor arriba des del futur per advertir-nos que el John Titor del present ha de canviar les seves influències i els seus tractes, perquè si no ho fa en el futur acabarà malament, i necessitarà l’ajuda dels Mitjans per realitzar aquest canvi. Han aconseguit les claus per alliberar els aliats del Vell Titor del futur.

 

GRANS

Els Grans i la Neila Armadillo van seguir les seves aventures per la Lluna. En concret, van descobrir el Kappa, un ésser mitològic amb gustos tan peculiars com el sumo, el cogombre o les reverències. Van ser capaços d’amistar-se amb ell i superar tots els reptes!

SUPERGRANS

Els Supergrans es van enfrontar a l’últim dia de proves per tal d’aconseguir avantatges en el Gran Showdown, que es relitzarà d’aquí dues setmanes. Estaran preparats?