CAVALCADA DE REIS

Hola, famílies! En primer lloc, desitjar-vos un gran 2017 i que esteu passant unes bones vacances de Nadal! L’equip de monitors de l’Esplai l’Esquirol comença l’any amb moltíssimes ganes!

 

Cavalcada de Reis!

Demà sortim a la Cavalcada de Reis! Els nens de l’Esplai l’Esquirol podran pujar al nostre camió i fer la ruta per Barberà. IMPORTANT: si encara no ens heu avisat de que els vostres fills volen pujar al camió, feu-ho com abans millor! A continuació, us deixem els horaris:

  • 09:30: tots aquells pares i mares que ens vulguin ajudar a decorar el camió, ens trobarem a la Repsol de Ronda Santa Maria.
  • 15:00: tots els nens que participin a la cavalcada hauran d’estar a l’Esplai per la disfressa. IMPORTANT QUE TOTS VINGUIN VESTITS DE NEGRE!
  • 20:30-21:00: quan acabi la cavalcada, la recollida dels vostres fills es farà a Can Serra.

Us adjuntem la Carta de la Cavalcada de Reis

 

Tornada a l’Esplai

El dissabte 14 de gener tornem a l’Esplai! Us esperem, com sempre, ben puntuals a less 16:30 per gaudir de grans activitats amb cada grup! El dia 14 també començarem a preparar Carnestoltees, de forma que haureu de venir amb moltes ganes! Per últim, el dia 14 de gener es realitzaran les inscripcions per a l’excursió general. Us anirem donarem més detalls pròximament.

 

Cursa de Cap d’Any

Un grup de monitors de l’Esplai l’Esquirol van participar en la Cursa de Cap d’Any de Sabadell. S’ho van passar d’allò més bé i van fer unes grans marques! Aquí us deixem una foto:

img-20170101-wa0024

 

Res més, famílies! Ens veiem demà! Per qualsevol assumpte, podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: ce.lesquirol@gmail.com