CASTANYADA I REUNIÓ DE PARES I MARES!

Molt bones, famílies! El proper dissabte serà especialment intens, de forma que heu d’estar molt atents a les notícies d’aquesta setmana!

 

CASTANYADA

Com cada any, el grup de Joves muntarà una paradeta a la Plaça de la Vila de 18:30 a 20:00, on vendran castanyes a tot el públic. Passareu a fer-los una visita?

 

REUNIÓ DE MARES I PARES

Aquest dissabte, a les 18:30 als locals de l’Esplai, tindrà lloc la reunió de mares i pares del curs 2017-2018. És molt important que vingueu, ja que us donarem informació molt rellevant sobre el curs d’Esplai, com dates especials! També formarem la Comissió de Mares i Pares, a la qual tothom està convidat a participar! Us podeu apuntar enviant un correu electrònic a celesquirol@celesquirol.es o el mateix dissabte.

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions continuen obertes! Als pares que ja estigueu segurs de que us voleu apuntar a l’Esplai, us preguem que ho feu com abans millor. Què hem de portar:

  • Fitxa d’inscripció curs 2017-2018
  • Fotocòpia del carnet CatSalut
  • Fotocòpia de la cartilla de vacunes
  • Fotocòpia del DNI de l’infant (si en té)
  • Fotocòpia del DNI dels pares
  • Import de la inscripció

Preu de les inscripcions:

  • Nous infants matriculats: 70 € (inclou el foulard)
  • Infants matriculats al curs 2016-2017: 65 €

Als infants nous, els informem que disposen de tres dissabtes de prova abans de formalitzar la inscripció, tot i que estem segurs que us encantarà l’Esplai l’Esquirol!

Podreu trobar més informació a http://celesquirol.esesplai/inscripcions/ i al correu electrònic celesquirol@celesquirol.es

 

BEQUES

Ja està obert el període d’inscripció per demanar les beques de curs i colònies de primer trimestre! L’únic que heu de fer és portar la declaració de la renta i el padró municipal.

 

FOULARD VIATGER

Heu viatjat pel món aquest estiu i us heu emportat amb vosaltres el foulard de l’Esplai? Si és així, i teniu alguna fotografia, feu-nos-la arribar (celesquirol@celesquirol.es) i la penjarem a la nostra web. L’Esquirol ja ha visitat molts països!

http://celesquirol.esfotos/el-foulard-viatger/

 

Qualsevol dubte el resoldrem a través de celesquirol@celesquirol.es 

Us esperem dissabte!