BLM, RUTA JOVES I BONA SETMANA SANTA!

Esquirolets i esquiroletes! Estigueu súper atens i atentes aquestes setmanes al mail… us enviarem informació diversa, ja que no ens veurem fins a l’abril 🙁

 

CALENDARI

Dissabte 23/03/24: No hi ha esplai

Dilluns 25/03/24 – Dimecres 27/03/24: Ruta grup de Joves

Dissabte 30/03/24: No hi ha esplai

Dissabte 06/04/24: Esplai Normal

Dissabte 13/04/24: Esplai Normal (Trobada d’infants de zona 11)

 

Ruta (Només grup de Joves!!)

Eeeii famílies del grup de joves! Us volem recordar que el proper 25, 26 i 27 de març el grup de joves marxa de ruta… Anirem a fer un tram del camí de ronda, sortint des de Torroella de Montgrí fins arribar a Palafrugell, és preciós! Ja ho tenim practicament tot llest, aneu preparant la motxilla i recordeu, no porteu material innecesari ja que caminarem molt 🙂

Ens veiem dilluns 25 a les 6:30 del matí a l’estació de tren de Renfe, màxima puntualitat.

Estigueu atents i atentes! L’equip de monitors i monitores de joves us anirà enviant informació important durant aquests dies <3

 

Barberà la Mola 

BLM, és una iniciativa nascuda des de fa uns anys per incentivar als infants de l’esplai a realitzar activitats diferents en la natura, i està plantejada com activitat d’esplai, per aquest motiu, no us heu d’espantar a l’hora d’inscriure’ls, ja que el tros de recorregut a realitzar amb els seus monitors està pensada i adaptada segons l’edat de cada grup d’infants.

  • Petits i Mitjans: Des del peu de la Mola fins al cim
  • Grans: De la plaça de Sant Jordi fins al cim
  • Supergrans: De la Ctra. de Matadepera fins al cim
  • Joves: Des de Barberà fins al cim (tota sencera)

L’activitat consta en una caminada solidària que va des del «mercat 11 de setembre» fins al cim de la mola, on a cada punt de parada trobareu diferents avituallaments on reparar forces per poder continuar.

Estigueu atents i atentes al mail, ja que us enviarem la carta informativa de com poder fer la inscripció tant d’infants com d’adults i recordeu, és una activitat oberta a tothom que hi vulgui participar!

Aquí us deixem un petit avanç de com realitzar les inscripcions:

  • INSCRIPCIÓ INFANTS DE L’ESPLAI: Aquesta, es farà de forma presencial els dies 20 i 27 d’abril de 18.30 a 19.00 i tindrà un cost de 6€ on anirà inclòs un petit obsequi fins a final d’extincions (samarreta NO inclosa)

 

  • INSCRIPCIÓ ADULTS: Aquesta es farà via «runedia» (podeu entrar a l’enllaç d’inscripció clicant la paraula) té un preu de 15€ i inclou samarreta i un petit obsequi fins a final d’extincions.

 

* Si teniu dubtes a l’hora de realitzar la inscripció online, doneu-li una ullada a aquesta explicació de com fer la inscripció pas a pas:

– COM INSCRIURE’M A LA CAMINADA PAS A PAS

 

Comunicat per les famílies!

Si us agradaria col·laborar amb nosaltres i estar a un dels punts de control d’avituallament contesteu a aquest mail facilitant el vostre número de telèfon! Gràcies!

Animeu-vos, que les inscripcions online ja estan obertes!

 

 

 

Indumentària 

Recordem que els infants han de portar el foulard de l’esplai i la samarreta si en tenen, en cas contrari, podeu aconseguir-ho el mateix dia si voleu. També farem alguna foto i el poden fer servir durant els jocs!

Preus:

Samarreta— 9 euros

Dessuadora — 12 euros

Polar — 8 euros

Foulard — 7 euros

PACK POLAR + SAMARRETA — 16 euros (durant un període de temps)

PACK DESSUADORA + SAMARRETA — 20 euros

 

Moltes gràcies per llegir-nos i bona Setmana Santa, ens veiem dissabte dia 06 d’abril, us trobarem a faltar!