Atenció, tenim bones noticies!

 

Bon dia families, us portem la noticia d’aquesta setmana amb novetats, torna la festa de nadal!

 

CALENDARI

Dissabte 5/12: no hi ha esplai (pont de la constitució)

Dissabte 12/12: Esplai en línea o presencial (ja us informarem més endavant)

Atesa la nova normativa decretada per la Generalitat els infants no poden canviar de municipi per realitzar activitats de lleure. Donada aquesta mesura des de l’Esplai hem decidit que no és just per aquells infants que no puguin acudir, de manera que aquest dissabte l’Esplai el realitzarem també de manera virtual.

Gràcies per la vostra comprensió

 

FESTA DE NADAL

Ei, que la festa de Nadal està de tornada!

Encara que estem en temps difícils i no poguem ajuntar-nos i celebrar la festa de Nadal com cada any, hem trobat una manera per a que tothom poguem participar respectant les mesures i els protocols. El dia 19 de desembre al matí organitzarem una gimcana per Barberà, en la qual es farà el sorteig de la panera. Malauradament aquest any no hi haurà quinto 🙁

Us donarem més informació en les properes noticies, estigueu atentes.

 

LOTERIA

Aquest any degut a la situació actual no hem pogut repartir la loteria a les famílies, per aquest motiu, hem pensat en fer-ho de manera voluntària. Totes aquelles famílies que vulguin ajudar a l’esplai a la recol·lecta de diners i vulguin aportar i vendre el seu talonari seran benvinguts!

En el cas que alguna família vulgui loteria, feu-nos’ho saber al correu de celesquirol@celesquirol.es i mirarem la millor manera de donar-vos’ho.

 

INSCRIPCIONS

Dissabte dia 5 seguirem fent inscripcions de manera telemàtica, per aquest motiu, demanen a les famílies que entreguin la documentació ja sigui impresa, firmada i escanejada o fent-li una foto on es vegi clara tota la informació.

El correu on l’hem d’enviar és a celesquirol@celesquirol.es

Hem d’entregar la següent documentació:

 

Esperem veuren’s aviat, us trobem a faltar!